Akay Fatih Mahallesindeki çalışmaları inceledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından Fatih Mahallemizde gerçekleştirilen soğuk asfalt yol yapım çalışmalarını inceledi.

Akay Fatih Mahallesindeki  çalışmaları inceledi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Kasım 2021 Cumartesi 11:39

Ekipler tarafından Fatih Mahallemizde Ambardere mevkiinde soğuk asfalt yol yapımının tamamlandığını belirten Akay, “Fatih Mahallesi’nde 50 cadde ve sokakta soğuk asfalt yol yapım çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimiz Cumhuriyet Mahallemizde çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallemizde de 11 cadde ve sokakta soğuk asfalt yol yapılacak. Her iki mahallemizde çalışmalarımız tamamlandığında 61 cadde ve sokakta toplamda 87 bin 500 metrekarelik bir yol ağı soğuk asfalt ile kaplanmış olacak” diye konuştu.

FATİH MAHALLEMİZDE 50 CADDE VE SOKAK SOĞUK ASFALT İLE KAPLANDI

   Fatih Mahallemizde çalışmaların tamamlandığını kaydeden Akay, “Fatih Mahallemizde Güvercin Sokak, Bozkır Sokak, Candan Sokak, Konaklı Sokak, Çerkez Sokak, Gülnihal Sokak, Yalman Sokak, Üçgen Sokak, Erguvan Sokak, Dalga Sokak, Çiçekli Sokak, Sarıçam Caddesi, Çiçeknarı Caddesi, Orhan Gazi Caddesi 1195/1200/1210 adalar önü, Yekta 1211 ada önü, Nurlu Sokak, Piyale Sokak, Armutlu Sokak, Çakıl Sokak, Kuzucuk Sokak 1285/3 parsel önü, Şanlı Sokak, Lalezar Caddesi, 1177/1233 adalar önü, Lalezar Caddesi 1229/1226/1532/1278 adalar önü, Sırma Sokak,  1175/1177 adalar önü, Yamalı Sokak, Akçay Sokak, Aygün Sokak, Sağlam Sokak, Koçar Sokak, Deren Sokak, Yosun Sokak, Durmuş Sokak, Kanuni Sokak, Mehter Sokak, Yamaç Sokak, Taşkın Sokak 1226 ada önü, Desen Sokak 1226 ada önü, Ayvalı Sokak, Rüzgarlı Sokak 1276 ada önü, Baycan Sokak 1276 ada önü, Kılıçkaya Sokak 1286 ada önü, Çınarlı Sokak, Sandal Sokak, Ağaçlı Sokak 1292/3-4-5 parseller önü, Alaçam Sokak 1294/1 parsel önü, Aydede Sokak, Harika Sokak 1298 ada önü ve Akgül Sokak 1295 ada önü soğuk asfalt ile kaplandı” dedi.                                                                               

YOL GENİŞLETME, BİSİKLET YOLU VE KALDIRIM YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

   Fatih Mahallesi Ambardere mevkiinde 50 cadde ve sokakta tamamlanan soğuk asfalt çalışmalarının yanı sıra, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi’nde de yol genişletme, bisiklet yolu ve kaldırım yapım çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekleyen Akay, “Yol genişletme çalışmalarının devam ettiği caddemizde bisiklet yolu da yapacağız. Ekiplerimiz şu anda beton kaldırım yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte caddemizde yaklaşık 6 bin metrekarelik beton kaldırım yapılmış olacak. Caddemizde ayrıca 6 bin metrekarelik de sıcak asfalt kaplama çalışması gerçekleştireceğiz. Bununla birlikte yeni yaptığımız kaldırımlarımızı ağaçlandırma çalışmaları ile güzel bir görünüme kavuşturacağız” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.