Akay: Hizmet etmeye devam edeceğiz ​

Çerkezköy Hayrabolulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Sevil, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti

Akay: Hizmet etmeye devam edeceğiz ​
26 Aralık 2018 Çarşamba 20:04

ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN
Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine yeniden talip olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı tebrik eden ve başarılarının devam dileyen Çerkezköy Hayrabolulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Sevil, “Başarılı çalışmalarınızı takdir ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin” dedi.

DESTEĞİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM
Ziyaret için Çerkezköy Hayrabolulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Sevil ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Başkan Akay, “Ziyaretiniz ve desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığımız güç ile ‘Sevdamız Çerkezköy’ demeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.