Akay; ‘İşin içinde Çerkezköy varsa desteğe hazırız’

Kısa bir süre önce kurulan Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği üyeleri, yeni yönetimle birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret ederek yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular

Akay; ‘İşin içinde Çerkezköy varsa desteğe hazırız’
23 Haziran 2016 Perşembe 16:15

BELEDİYE OLARAK DESTEĞİNİZİ İSTİYORUZ
 
Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Düzenlenen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Murat Akay, “Eski arkadaşlarımızla birlikte yeni bir yola çıkarak, STK’lar arasında yeni bir vizyon yaratalım dedik. Hepsi birbirinden pırıltılı, yetenekli arkadaşlarımız. El ele vererek Çerkezköy’e güzel şeyler yapmaya çalışacağız. Çeşitli projeler oluşturacağız ve bunları uygulamaya çalışacağız. Amacımız beraberlik ve birliği sağlamak. Çerkezköy’e artı bir şeyler kazandırmak mücadele edeceğiz ve belediye olarak sizlerin de desteğini istiyoruz. İnşallah önemli şeyler yapacağız” dedi.
 
HER ZAMAN KATKI SAĞLAMAYA HAZIRIZ
 
İşin içinde Çerkezköy adı varsa bu işin içinde olmaya her zaman hazır olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay ise, “Birliktelik güzel, çok hoşuma gitti. Eski dost ve arkadaşlar bir araya gelmiş bundan dolayı tebrik ediyorum. Elimizden ne geliyorsa katkı sağlamaya hazırız. Bu buluşmadan bende şahsım adına çok mutlu oldum. Başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.
 
İNŞALLAH BU SENE HEDEFLERİMİZ YOLUNA GİRECEK
 
Başkan Vahap Akay, Dernek Başkanı Murat Akay’ın belediye çalışmalarının nasıl gittiği yönünde ki sorusunu da cevaplandırarak, “Özellikle bu senenin ikinci yarısı daha da hız alacağız. Hedefleri ortaya çıkarana kadar süreçler var. Temmuz Ağustos döneminde projelerimizin temellerini atacağız. Artık son noktalara geldi. Büyükşehir Belediyesinin yaptığı projeler dışında kendi hedeflerimizde var. Kızılpınar da alt yapı çalışmalarına başlıyoruz ve bu çalışma da aşağı yukarı bir buçuk sene sürer. İnşallah bu sene hedeflerimiz yoluna girecek” dedi.
 
HEP BERABER ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ
 
Çerkezköy’de taş üstüne taş koyana her zaman destek olacaklarını belirten Dernek Başkanı Murat Akay, “Bizde Çerkezköy’e iyi bir şeyler kazandırmaya çalışacağız. AB fonları, Trakya kalkınma ajansı gibi  fonlardan yararlanıp Çerkezköy’e artı bir şeyler kazandırmak, Çerkezköy de vizyonu artırmak, kültürel, sosyal, eğitimde her konuda gelişimi sağlamak ve kent oluşumunu ortaya koymak için STK’larla iş birliği yapacağız. Hep beraber önemli projelere imza atacağız” diye konuştu.
 
YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİLER
 
Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay’ın ardından yönetim kurulu üyeleri de tek tek söz alarak yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında fikir sundular.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İngiltereli - 8 yıl önce
Derneğin hedefleri hakkında da bilgi verir misiniz.