Akay Karayolları'na sordu: Türk Bayrağı reklam mı?

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Muhtarlarla yaptığı toplantıda ilçe genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bağlık Mahallesi’ne yapılması planlanan viyadük ile ilgili onay yazısının tam 3 Aydır Karayollarında keyfi olarak bekletildiğini ifade eden Akay; ‘Bu da yetmezmiş gibi Çerkezköy-Veliköy arasına koyduğumuz aydınlatma direkleri ile ilgili Karayolları tarafından Belediyemize bir yazı gönderilmiş. Yazıda, bahse konu direklerin üzerindeki reklamların kaldırılmasını istemişler. Bizler de şimdi kendilerine cevap yazıyoruz ve yazımızda şu soruyu soracağız, direkler üzerindeki Türk Bayrağı mı yoksa Sevdamız Çerkezköy yazısını mı reklam olarak değerlendiriyorsunuz? Reklamla ilgili çok kaygılıysanız öncelikle yol kenarındaki yüzlerce reklam panolarına müdahale edin’ ifadelerini kullandı.

Akay Karayolları'na sordu: Türk Bayrağı reklam mı?
12 Mart 2018 Pazartesi 17:06

Çerkezköy Belediye başkanı Vahap Akay, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Belediye Hizmetlerine yönelik önlerine çıkartılan engeller hakkında bilgi verdi.
‘TÜRK BAYRAĞI’NI REKLAMDAN MI SAYIYORSUNUZ?’
Karayolları genel Müdürlüğü tarafından Çerkezköy Belediyesi’ne gönderilen yazı hakkında bir açıklama yapan Akay; ‘Çerkezköy-Veliköy arasına koyduğumuz aydınlatma direkleri ile ilgili Karayolları tarafından Belediyemize bir yazı gönderilmiş. Yazıda, bahse konu direklerin üzerindeki reklamların kaldırılmasını istemişler. Bizler de şimdi kendilerine cevap yazıyoruz ve yazımızda şu soruyu soracağız, direkler üzerindeki Türk Bayrağı mı yoksa Sevdamız Çerkezköy yazısını mı reklam olarak değerlendiriyorsunuz? Reklamla ilgili çok kaygılıysanız öncelikle yol kenarındaki yüzlerce reklam panolarına müdahale edin’ ifadelerini kullandı.
NE OLMUŞTU?
Hatırlanacağı üzere, Çerkezköy Belediyesi Karayolları’ndan, Karayolları’nın asli görevi olan Veliköy – Çerkezköy arasındaki yolu ışıklandırmasını istemiş fakat  uzun bir süre olumlu yanıt alamamıştı. Bunun üzerine Karayolları’na bir yazı daha yollayan Çerkezköy Belediyesi, bahse konu yolun Belediye tarafından ışıklandırılması için izin talebinde bulunmuştu. Çerkezköy Belediyesi’nin 158 bin TL’lik –kaba tabirle hava parası- ücreti Karayolları’na yatırdığı takdirde izin verebileceklerini ifade eden yetkilileri, paranın Karayolları’na gönderilmesinin ardından ışıklandırma için Belediye’ye izin vermişti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.