AKAY KIZILPINAR’DA YAPIMI DEVAM EDEN PARKLARI İNCELEDİ

Kızılpınar Atatürk, Kızılpınar Namık Kemal ve Kızılpınar Gültepe Mahallelerinde yeni park alanlarında yapım çalışmalarını inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, mahalle sakinlerinin en kısa zamanda yeni yaşam alanlarına kavuşacağını belirtti.

AKAY KIZILPINAR’DA YAPIMI DEVAM EDEN PARKLARI İNCELEDİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Ekim 2020 Pazartesi 12:42


FSM PARKI’NI BAŞTAN AŞAĞI YENİLİYORUZ
Kızılpınar Atatürk Mahallesi Milli Sokak’ta 3 bin 780 metrekarelik alanda bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda çalışmaların devam ettiğini belirten Akay, “Kızılpınar Mahallemizde altyapı ve yol çalışmalarını tamamladıktan sonra söz verdiğimiz gibi üst yapı çalışmalarına da başladık. Kızılpınar Atatürk Mahallesi Milli Sokak üzerinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkı, uzun süredir atıl durumdaydı. Parkımızı baştan aşağı yenileyerek Kızılpınar Atatürk Mahallesi sakinlerinin ve çocuklarımızın kullanımına açacağız” diye konuştu.
   FSM Parkı’nın toplam 3 bin 780 metrekare alana sahip olduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Akay, “Çalışmalar kapsamında Fatih Sultan Mehmet Parkı’mızın içerisine bir adet mini basketbol sahası ve bir adet futbol sahası ile tribünlerini yapacağız. Çocuk oyun alanları, oturma alanları, yürüyüş alanları, fitness alanı, koşu yolu ve oyun alanlarının olacağı parkımızı yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlayarak sizlerin kullanımına sunacağız” ifadelerini kullandı.
AYDIN SOKAK’TA 6 BİN 315 METREKARELİK YAŞAM ALANI OLUŞTURUYORUZ
Kızılpınar Gültepe Mahallesi Aydın Sokak’ta da yeni bir yaşam alanı oluşturulduğunu kaydeden Akay, “Aydın Sokak’ta bulunan 6 bin 315 metrekarelik yeşil alanda park yapım çalışmaları başladı. İçerisinde spor alanları, yürüyüş alanları, çocuk oyun grupları, dinlenme alanları ve fitness gruplarının olacağı parkımızı bu yıl içinde tamamlayarak, Kızılpınar Gültepe Mahallesi sakinlerimizin hizmetine sunacağız. Buradaki 6 bin 315 metrekarelik yeşil alanın 4 bin 179 metrekarelik kısmında park ve yeşil alan imalatı çalışması yapılacak. Kalan 2 bin 136 metrekarelik alanda da Çerkezköy Belediyesi olarak çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları yapacağız. Çalışmalar kapsamında Aydın Sokak’ta futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, fitness alanı, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, peyzaj düzenlemeleri yapılacak. Böylece Aydın Sokak’ta toplam 6 bin 315 metrekarelik bir park ve yeşil alanı Kızılpınar Gültepe Mahallesi sakinlerine kazandırmış olacağız” dedi.
51. SOKAK’TA DA YENİ PARK YAPIMI DEVAM EDİYOR
   Bölgenin çehresini değiştirecek bir diğer çalışmanın da Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi’nde başladığını sözlerine ekleyen Akay, “Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi 51. Sokak’ta bulunan 4 bin 95 metrekarelik alanda da yeni bir park yapımına başladık. Buradaki parkımızda da futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, fitness alanı, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, peyzaj düzenlemeleri yapılacak” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.