Akay: Kızılpınar’da yol sorunu ortadan kaldırıyoruz

Kızılpınar Mahallesi’nde 3 Cadde ve 137 Sokağı kapsayan yaklaşık 12 milyon TL’lik yatırım kapsamında geçtiğimiz günlerde startı verilen sıcak asfalt kaplama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Akay: Kızılpınar’da yol sorunu ortadan kaldırıyoruz
01 Ağustos 2018 Çarşamba 11:43

EYLÜL AYINA KADAR TAMAMLANMASI PLANLANIYOR
Kızılpınar Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda sıcak asfalt kaplama çalışmaları sürüyor. Kızılpınar Mahallesi Kartal Sokak’ta başlayan asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaklaşık 12 milyon TL’lik yatırım ile Kızılpınar Mahallemizde bulunan 3 cadde ve 137 sokakta 130 bin metrekarelik sıcak asfalt ve 47 bin 100 metrekarelik beton kaldırım yapılacak. Çalışmalarını Eylül ayına kadar tamamlanması hedefleniyor” dedi.

YOL PROBLEMİNİ ORTADAN KALDIRIYORUZ
Sıcak asfalt kaplama çalışmalarının Kartal, Mardin, Günher, Çınar, Sönmez, Kenar ve Meriç sokakların ardından Arslan, Erdem, Hacıali ve Dal sokaklarda da tamamlandığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kızılpınar Mahallemizde önümüzdeki 1.5 aylık süreyi çok yoğun bir şekilde geçireceğiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kendi sorumluluk alanı içerisinde kalan 5 caddedeki çalışmalarını, biz de kendi sorumluluğumuz alanında kalan 200’e yakın sokağımızdaki üstyapı çalışmalarını tamamlayarak, Kızılpınar Mahallesi’nin yol problemini tamamen ortadan kaldırmış olacağız” ifadelerini kullandı.

30 BİN TON ASFALT SERİLECEK
Sıcak asfalt çalışmaları kapsamında Kızılpınar Mahallemizde altyapısı tamamlanan 3 cadde ve 137 sokakta 130 bin metrekarelik sıcak asfalt ve 47 bin 100 metrekarelik çelik kalıplı beton kaldırım yapılacağını belirten Başkan Akay, “Çelikler, Selvipınar ve Karataş Caddelerimiz ile 137 sokağımızda toplam 130 bin metrekare sıcak asfalt (29 bin 400 ton) ve 47 bin 100 metrekare çelik kalıplı beton kaldırım çalışması yapılacak” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.