AKAY kursları ziyaret etti

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları kapsamında 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nde 9 branşta açılan Kültür Sanat Kurslarını ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kursiyerlere başarılı bir eğitim ve öğretim dönemi temennisinde bulundu

AKAY kursları ziyaret etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Ekim 2019 Çarşamba 11:42

Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi, Veliköy Mahalle Evi ve Bağlık Mahalle Evi’nde 9 branşta açılan Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Kurslarını ziyaret eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “9 branşta açtığımız Kültür ve Sanat Kurslarımız 14 Ekim Pazartesi günü başladı. Yeni kurs döneminin kursiyerlerimize, eğitmenlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
   9 BRANŞTA KURS AÇILDI
2019 yılı Basit İğne Teknikleri, Bağlama, Makine Dikişi, Gitar, İşaret Dili,  Ahşam Boyama, Türk Sanat Müziği, Bilgisayar ve Rölyef olmak üzere 9 branşta Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları kapsamında Kültür Sanat Kursu açıldığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Belediyemizin açtığı kursların eğitimleri yıl boyunca Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi, Veliköy Mahalle Evi ve Bağlık Mahalle Evi’nde verilecek. 9 branşta açtığımız kurslarımıza toplamda 461 kursiyer katıldı” ifadelerini kullandı.  
  BAŞARILI KURSİYERLERE MEB ONAYLI BELGE VERİLECEK
  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Merkezi (TEMEK) işbirliği ile düzenlediğimiz Kültür ve Sanat Kurslarında başarılı olan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı, TEMEK ve Çerkezköy Belediyesi onaylı Kurs Bitime Belgesi verileceğini kaydeden Akay, “Tüm kurslarımız alanında uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Bu vesile ile şimdiden Kültür ve Sanat Kurslarımıza katılan tüm vatandaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.