Akay, Mandalı ve Albayrak'la devam!

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için siyasi partiler belediye başkan adaylarını belirleme çalışmalarını sürdürürken, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi de çeşitli il ve ilçelerdeki başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda Tekirdağ’da da Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye Başkan adaylarını açıklayan CHP, mevcut adaylarla devam etme kararı alması kulislerde ‘CHP işini şansa bırakmak istemiyor’ şeklinde yorumlandı

Akay, Mandalı ve Albayrak'la devam!
06 Aralık 2018 Perşembe 15:35

MEVCUT BAŞKANLARLA DEVAM KARARI!
CHP Parti Meclisinde yapılan oylamada Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak mevcut başkan Kadir Albayrak ismi üzerinde uzlaşı sağlanırken, Çerkezköy’de Vahap Akay, Kapaklı’da İrfan Mandalı, Malkara’da Ulaş Yurdakul, Marmaraereğlisi’nde ise İbrahim Uyan’la devam kararı alındı.

12-0’I KORUMAK İÇİN DOĞRU BİR ADIM
CHP Parti Meclisi’nin almış olduğu karar sonrası parti kulislerinde de hareketli dakikalar yaşandı. Kulisler, PM’nin aldığı kararı, ’12-0’ı korumak için doğru bir adım atıldı’ diye yorumladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.