Akay; ‘orası siyaset yapılacak alan değil’

Ulusal Gençlik Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından düzenlenen Resul Dindar konserinde yaşanan siyasi krizin ardından bilgilerine başvurduğumuz Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “insanlar siyasetten bunalmış ve aileleriyle beraber sevdikleri bir sanatçıyı dinlemeye geliyorlar. Her yerde siyaset yapmanın anlamı yok. Siyaset yapılacak zaman ve atmosfer belli ama yer orası değil” dedi.

Akay; ‘orası siyaset yapılacak alan değil’
31 Mayıs 2016 Salı 15:06

HAYRANLARINI KIRMAYARAK SAHNE ALDI
 
Geçtiğimiz Pazar akşamı Ulusal Gençlik Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından Amfi Tiyatroda Resul Dündar konseri düzenlemişti. Konser öncesi yapılan siyasi konuşmalara sinirlenen Dindar, bir ara sahneye çıkmama kararı alsa da hayranlarını kıramayarak şarkılarını hayranları için seslendirdi.
 
HER YERDE SİYASET YAPMANIN ANLAMI YOK
 
Yaşanan siyasi propagandaların ardından bilgisine başvurduğumuz Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “insanlar siyasetten bunalmış ve aileleriyle birlikte stres atmak için konser etkinliğine gelmişler. İnsanlar oraya parasını vererek konser dinlemeye gelmiş. Organizasyonu yapan içinde bu hassasiyetle yürütmesi gerekirdi. Konuşma olur ama bu kadar uzatıp siyaseti bu kadar o atmosfere sokmanın anlamı yok. Her yerde siyaset yapmanın anlamı yok. Siyaset yapılacak zaman ve atmosfer belli ama yer orası değil” dedi. 
 
Haber: Emrah ÇOĞALAN

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ersoy ulubey - 8 yıl önce
sayın başkan
siyaset yaşamın içindedir. uzaydan gelmedi şu yaptığın açıklama bile siyasetir ya öğren diyeceğim fakat sen çok iyibiliyorsun ..siyaset nasıl olur ..
Avatar
Vatandaş 1 - 8 yıl önce
Başkan orası siyasetin yapılacağı yerdi.madem bir organizasyon var bu resulun menageri bilmiyormuydu sözleşme imzalarken ne için geleceğini.zaten bu resulu kendi memleketinde bile bu kadar sevmiyorlar.konserlerinin çoğu olaylı oluyor.sahi niye çağırdılarki
Misafir Avatar
Kübra arslan - 8 yıl önce @Vatandaş 1
Neden böyle yorum yapılıyor anlamıyorum