Akay, özel çocukları ziyaret etti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasının ardından ilk ziyareti Serkan-Müjgan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi ile başladı. Salı günü saat 10.30’da gerçekleştirilen ziyarette Başkan Akay’ı Okul Müdürü Serkan İş, Müdür Yardımcısı Rızvan Öztürk ve Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz karşılarken, Akay’a Belediye Meclis Üyesi Uğur Erem de eşlik etti

Akay, özel çocukları ziyaret etti
18 Eylül 2014 Perşembe 07:54

EKSİK OLUP OLMADIĞINI SORDU
Başkan Akay Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ne ziyaret esnasında, Okul Müdürü Serkan İş’ten son durum hakkında bilgi alırken, Belediye olarak eğitime destek olmak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi. Akay ayrıca, idarecilere okulla ilgili bir eksiklerinin olup olmadığını da sordu.

15 KADROLU 15 ÜCRETLİ ÖĞRETMEN VAR
Okul İdarecileri ve Müjgan Karagöz, ziyaretlerinden ötürü Başkan Akay ve Erem’e teşekkür etti. Yeni eğitim öğretim yılında 15 yeni öğretmenin okullarında göreve başladığı bilgisini veren Okul Müdürü Serkan İş, “Şu an 15 kadrolu ve 15 ücretli öğretmenimiz var. Geçtiğimiz yıl 29 ücretli öğretmen görev yapıyordu” dedi. Eğitim camiasına gönül veren insanlar olduklarını ifade eden Müjgan Karagöz, hep birlikte çalışıp eğitime katkı sağlayacaklarını kaydetti.

YAKINDAN İLGİLENDİLER
Belediye Başkanı Vahap Akay ve Meclis Üyesi Uğur Erem ardından sınıfları tek tek dolaşırken, öğrencilerle de sohbet ederek yakından ilgilendi. Akay ve Erem, öğrenciler hakkında da öğretmenlerden bilgi alırken, bir süre velilerle de görüştükten sonra ziyaretlerini sonlandırdı.

Haber: Uğur Can Avcılar


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.