Akay: Sokaklarımız hareketlenecek

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kentimizde gerçekleştirilecek olan Örnek Sokak projeleri kapsamında Fatih Caddesi, Makasçı Sokak, Butçular Sokak, İnan Sokak ve Canbazlar Sokak esnafı ile bir araya gelerek bilgilendirmede bulundu

Akay: Sokaklarımız hareketlenecek
22 Mart 2017 Çarşamba 12:38

ÖZCAN SOKAK ESNAFI HALİNDEN MEMNUN

Örnek Sokak projesi kapsamında ilk çalışmanın Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak’ta gerçekleştirildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugün burada sizlere proje kapsamında yapılacak çalışmalar ve bu çalışmaların sizlere sağlayacağı katkılar hakkında bilgi vermek için toplandık. Aklınızdaki tüm soruları yanıtlamaya geldik. Özcan Sokak’ta bazı esnafın çalışmaların yapılmasını istemiyordu. Fakat Özcan Sokağın önceki ve sonraki halini karşılaştıran esnafımız, bugün yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Sokaktaki insan sirkülasyonu arttı. Bu da esnafımızın işlerini olumlu yönde etkiledi” dedi.

5 SOKAĞIMIZDA DA İÇME SUYU HATLARIMIZI YENİLECEĞİZ

Çerkezköy’de 80 kilometrelik içme suyu hattının değiştirilmesin 2018 yılında başlanılmasının hedeflendiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Gerek Özcan Sokak’ta, gerekse genişletme ve kaldırım düzenleme çalışmalarının sürdüğü Hükümet Caddemizde içme suyu hatlarımızı yeniledik. Örnek Sokak projesi kapsamında bu 5 sokağımızda da içme suyu hatlarımızı yenileceğiz. Böylelikle 2018 yılında içme suyu hattı yenileme çalışmaları çerçevesinde bu sokaklarımıza bir daha kazma vurulmayacak” diye konuştu.

ÇERKEZKÖY OLARAK İÇİNE KAPANIK BİR KENTİZ

Eylül ayı itibari ile Örnek Sokak projesi kapsamında Atatürk ve Öztrak caddelerinin de projelendirme çalışmalarına başlanacağını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Atatürk ve Öztrak caddelerimiz tek yön olacak. Sokaklarımız ve caddelerimiz aydınlatma çalışmaları ile ışıl ışıl olacak. Cadde ve sokaklarımızdaki park sorunlarını ortadan kaldırmak istiyoruz. Amacımız halkımızın dışarı çıkmasını sağlamak. Çerkezköy olarak içine kapanık bir kentiz. Sokaklarımız güzelleştikçe insanlarımız evinden dışarı çıkacak. Sokaklarımız hareketlenecek. Bu da esnafımızın işlerinin artmasına vesile olacaktır” açıklamalarında bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.