Akay yaz spor okulunu ziyaret etti

Bu yıl 17 branşta Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okullarının 2. Dönemi devam ediyor. Yaz spor okullarının ikinci döneminde eğitim gören çocukları ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “6.’sını bu yıl düzenlediğimiz ve 9 Ağustos Cuma günü sona erecek olan Yaz Spor Okullarımıza toplam bin 600 yavrumuz katılıyor” diye konuştu.

Akay yaz spor okulunu ziyaret etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Ağustos 2019 Perşembe 11:41

BİN 600 ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRDI
Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okullarında eğitim gören çocukları ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Bu yıl 18 branşta düzenlediğimiz Yaz Spor Okullarımıza toplam bin 600 öğrencimiz kayıt yaptırdı. 1 Temmuz’da başlayan Yaz Spor Okulumuzun ilk dönemi 19 Temmuz’da sona erdi. İkinci dönemi ise 22 Temmuz’da başlayıp, 9 Ağustos tarihinde sona erecek” dedi.
17 BRANŞTA EĞİTİM VERİLDİ
Yaz Spor Okullarında konusunda uzman eğitmenlerin 17 branşta eğitim verdiğini kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay “ Yaz Spor Okullarında Voleybol, Futbol, İşaret Dili, Basketbol, Judo, Masa Tenisi, Halk Oyunu, Çocuk Korosu, Bilgisayar (Yalnızca Kızılpınar’da), Taekwondo, Geleneksel Çocuk Oyunları (4-6 Yaş Arası), Kort Tenis, İngilizce, Satranç, Okçuluk, Bağlama ve Gitar Kursları verilecek.  Okçuluk kursu 1. Dönem ortaokul (5, 6, 7 ve 8. Sınıflar), ikinci dönem ise lise (9, 10, 11 ve 12. Sınıflar) için açılacak. Bilgisayar kursu dışındaki tüm kursların eğitimleri ilçe merkezimizde (29 Ekim Spor Kompleksi, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi); Bilgisayar Kursumuz ise Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde veriliyor” ifadelerini kullandı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Yaz Spor Okulu’na katılan öğrencilerin kursların verildiği alana servisler ile götürülüp, getirildiğini ve kurs kıyafetlerinin dağıtıldığını ifade eden Başkan Akay, “Çocuklarımızın yaz tatilinde sportif aktivite yapmalarını sağlamak, zamanlarını iyi değerlendirmek, yeni arkadaşlar edinmelerine katkıda bulunmak amacı ile düzenlediğimiz Yaz Spor Okullarımıza katılan tüm yavrularımıza, velilerine ve eğitim veren değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.