Akay yeni doğan bebekleri ziyaret etti

Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ kapsamında Sasa, Temizel ve Özen ailelerini evlerinde ziyaret edip hediye paketlerini takdim eden Belediye Başkanı Vahap Akay, dünyaya gözlerini açan bebeklere uzun ve sağlıklı bir yaşam diledi.

Akay yeni doğan bebekleri ziyaret etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Mayıs 2019 Çarşamba 12:33

İKİZLERİ ZİYARET ETTİ
Akay, Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilk olarak Kızılpınar Mahallesi Çorlu Caddesi’nde ikamet eden Hakan–Duygu Sasa çiftini evlerinde ziyaret etti. Çiftin dünyaya yeni gelen ikiz bebekleri Nevra ve Zümra’ya sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Başkan Akay, ‘Hoşgeldin Bebek’ hediye paketini de Sasa çiftine takdim etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Sasa ailesi, böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni de tebrik etti.
AİLELERE DESTEK SAĞLANIYOR
Başkan Akay’ın bir sonraki durağı ise Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Dalyan Sokak’ta ikamet eden Murat–Zeynep Özen çiftinin evi oldu. Akay, Özen çiftinin dünyaya yeni gelen bebekleri Ali Eray’a uzun ve sağlıklı bir yaşam temennisinde bulundu. Akay daha sonra G.M.K.P. Mahallesi Kıyı Sokak’ta ikamet eden İbrahim–Şerife Temizel çiftini ziyaret etti. Temizel çiftinin dünyaya yeni gelen çocukları Sueda bebeğe de sağlıklı ve uzun bir yaşam dileyen Akay, ailelere ‘Hoşgeldin Bebek’ hediye paketlerini takdim etti. Akay, Hoşgeldin Bebek projesi ile ailelerimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olmaya çalıştıklarını kaydetti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.