Akay yeni doğmuş bebeğe hediyesini verdi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Basın Birimi çalışanlarından eski Yazı İşleri Müdürümüz Nevzat Deniz ve eşi Dilek Deniz'i ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette dünyaya gözlerini yeni açan Elif Zümra bebeğe hediyesini takdim eden Başkan Akay, uzun ve sağlıklı ömür diledi.

Akay yeni doğmuş bebeğe hediyesini verdi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Haziran 2019 Çarşamba 13:46

ZÜMRA BEBEĞE UZUN ÖMÜR DİLEDİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Deniz ailesini evlerinde ziyaret edip hediye paketlerini takdim eden Belediye Başkanı Vahap Akay, dünyaya gözlerini açan Elif Zümra bebeğe de uzun ve sağlıklı bir yaşam diledi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Nevzat Deniz-Dilek Deniz çiftini evlerinde ziyaret etti. İrmet Hospital’de 3 kilo 450 gram olarak dünyaya gelen Elif Zümra’ya sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Başkan Vahap Akay, Hoş Geldin Bebek hediye paketini de Deniz çiftine takdim etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Deniz ailesi, böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni tebrik etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.