Akay yeniden ihale yapacak

İstasyon Mahallesi Yücel Sokak'taki tv ve radyo vericileri ile GSM Baz İstasyonu yerinin değiştirilmesi için Çerkezköy Belediyesi'nin yeni Başkanı Vahap Akay karar verdi. Akay, 30 Mart'da yapılan seçimin ardından iptal edilen yeni verici istasyonu ihalesinin yeniden yapılacağını bildirdi

Akay yeniden  ihale yapacak
23 Nisan 2014 Çarşamba 07:23

İstasyon Mahallesi'ndeki tv vericileri ve baz istasyonunun yerini değiştirecek ihale bir kez daha yenilenecek. 14 Mart 2014 tarihinde tv vericilerinin taşınacağı yer için yapılan ihale onaylanmış hatta 1 Nisan'da sözleşme imzalanacağı duyurulmuştu. Ancak 30 Mart seçimlerinin ardından Ali Ertem'in seçimi kaybetmesi ihalenin de askıya alınmasına neden oldu. Verici İstasyonu ile ilgili olarak yeni Belediye Başkanı Vahap Akay kararını verdi. Akay, ihaleyi yeniden yapacaklarını bildirdi.
İHALE YENİDEN YAPILACAK
14 Mart'ta yapılan ihale sonrası Çerkezköy Belediyesi daha önce belirlediği Tepe Mevkii’ne koyulacak yeni 'Verici istasyonu' için 1 Nisan 2014'te sözleşme imzalanacaktı. Ancak, Belediye Başkanının değişmesi sözleşmenin imzalanmamasına neden olmuştu. Verici İstasyonu'nun akıbeti ile ilgili olarak yeni Belediye Başkanı Vahap Akay kararını verdi. Çerkezköy Gazetesi'ne açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Verici İstasyonu için ihalenin yeniden yapılacağını belirterek, "Arkadaşlarımız şartlarını yeniden hazırlayacak ve yeniden ihale yapacağız" dedi.
İKİNCİ KEZ İHALE İPTAL EDİLDİ
Çerkezköy Belediyesi, vericilerin yerini değiştirmek için ilk olarak geçen yıl harekete geçmişti. İstasyon Mahallesi Yücel Sokak'ta bulunan tv ve radyo vericileri ile baz istasyonlarının Tepe Mevkii'ne taşınması kararlaştırılırken, yeni belirlenen yere koyulacak Verici İstasyonu için ihale yapılmıştı. Geçen yıl yapılan ihale sonrası verici istasyonunu pahalı bulan Belediye ihaleyi iptal etmişti.
 İstasyon Mahallesi sakinlerinin ısrarlı tepkileri sonucunda Çerkezköy Belediye eski başkanı Ali Ertem ihaleyi geçiktirerek seçimlere ramak kala yeniden ihaleye çıkmış ve 14 Mart 2014 tarihinde ihale yapılmıştı. 14 Mart'ta yapılan ihaleye F.G.C. İnşaat Mühendislik Tic. Ltd. Şti. adlı firma girmişti. Belediye’nin yeni verici direği için belirlediği muhammen bedel 147.875,29 TL olurken, ihalede F.G.C. İnşaat Mühendislik Tic. Ltd. Şti. 164.200,00 TL teklif vermişti. Çerkezköy Belediyesi eski Başkanı Ali Ertem ve yine ne hikmetse ihalenin onaylandığını ve 1 Nisan 2014 tarihinde sözleşme imzalanacağını duyurmuştu. Ancak seçimlerin ardından Çerkezköy Belediye Başkanlığı koltuğuna CHP'li Vahap Akay oturunca Verici İstasyonu ihalesi bir kez daha iptal edildi. Yıllardır konunun ısrarlı takipçisi olan mahalle sakinleri şimdide yeni ihale tarihini beklemeye başladılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yücel sokak - 10 yıl önce
o ihaleyi yapmayın vericiler sizi ayakta hasta eder.tedavisi yok.
Avatar
ne olur ihale yapmayın - 10 yıl önce
ayakta hasta gezicek halimiz yok.anlayışlıolun lütfen.