Akay’a 59 numaralı forma hediye ettiler

Fevzipaşa Spor Kulübü Başkanı Onur Süner, yöneticiler Aril Aydın, Murat Bakıral ve antrenörler Sabri Akpınar ile Hasan Barut Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret ederek kulübün yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler vererek destek istediler.

Akay’a 59 numaralı forma hediye ettiler
09 Ağustos 2014 Cumartesi 07:43

 
BİRLİKTE MÜCADELE EDİYORUZ
Ziyarette konuşan Fevzipaşa Spor Kulübü Başkanı Onur Süner "Fevzipaşa Spor Kulübü olarak yoğunluğunuzdan dolayı ancak gelebildik. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Şuanda birinci amatör kümedeyiz. Genç arkadaşlarımız ile mücadele ediyoruz. Geçen seneden beri yönetimdeyiz. Hocalarımız Sabri ve Hasan hoca ile hep birlikte çalışmalırımızı sürdürüyoruz" dedi.
KÜÇÜK YAŞTA SPORA TEŞVİK ETMELİYİZ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise Çerkezköy'de yaşayan çocukların özellikle küçük yaşta spora teşvik edilmesi gerektiğini belirtirken "Burada yaşayan çocukları küçükken spora teşvik edersek toplum için faydalı olacağına inanıyorum. Bu çerçevede bakan kulüplerin tamamına elimizden gelen desteği yapacağız, yanlarında olacağız" ifadelerini kullandı.
KÖTÜ ORTAMLARDAN ÇEKMEYE ÇALIŞIYORUZ
Fevzipaşaspor antrenörlerinden Hasan Barut "7-17 yaş arası öğrencilerden, 70 kişilik bir öğrenci gurubuna da ders veriyoruz. Ailelerden tepkiler çok olumlu bir şekilde geliyor. Öğrencilerimizi sosyal anlamda eğitip Çerkezköy'e faydalı bir yapıya getirmeye çalışıyoruz. Elimizden geldiğince öğrencileri kötü ortamlardan, sokaklardan çekip daha güzel bir hayata taşıyoruz. Sağlıklı hayata taşıyoruz. Bu konuda iyi yerlere geldiğimizi düşünüyorum" dedi.
BİR BASAMAK ATLAMAK İSTİYORUZ
Barut, A takımlarının da bulunduğunu ifade ederken "Gerçekten çok zor şartlarda mücadele ediyoruz. Ulaşımda sıkıntı yaşıyoruz. Birkaç kişiyle olacak işler değil açıkçası. Bizlere destek olmanızı istiyoruz. Çerkezköy'de bir basamak atlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.
HER MAHALLEYE SPOR PARKI DÜŞÜNÜYORUZ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise Çerkezköy'de bulunan spor alanlarının hem kısıtlı hem de etkinlik açısından zengin olmadığını herkesin bildiğini belirterek mevcut spor alanlarını daha iyi konumlara getireceklerini belirtti. Akay "Mevcut spor alanlarımızdan kapalı spor salonumuz var Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ait. Çalıştırma yetkisi bize ait. İstasyondaki Kapalı Spor Salonu’nu kendine getirmeye niyetliyiz. Kızılpınar ve Veliköydeki futbol sahalarımızı düzenliyoruz. Bunların dışında her mahallede spor parkları oluşturmak istiyoruz. Süreç içerisinde hepsini yapacağız" dedi.
HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ
Çocukları sosyal hayata hazırlayıcı etkinlikler içerisinde olan spor kulüplerinin her zaman destekçisi olacaklarını dile getiren Akay "Bu çerçevede hareket eden tüm kulüplere destek vereceğiz. Arkadaşlarıma da bilgi verdim. Sizi çağıracaklar. Kendi imkanlarımız dahilinde yardımcı olacağız. Görüşmelerde sizler sorunlarınızı ve isteklerinizi bildirin elimizden geleni yapacağız. Her zaman söylediğim şeyi tekrarlamak istiyorum. Sosyal anlamda, çocukların, gençlerin spor anlamında bir çekim alanı oluşturması gerektiğine inanıyorum. Sahip çıkılmazsa nerelere gittiğini herkes biliyor" şeklinde konuştu.
ÇERKEZKÖY'ÜN İHTİYACI VAR
Amatör kulüplerin bu anlamda sorumluluğunu paylaşmaktan yana olduğunu ifade eden Akay "Çerkezköy'de ihtiyaç bugün sizin yaptığınızdır. Üst lige çıkmaktan ziyade her kulübün önceliği bu olmalıdır. 70'i 170 yapmak lazım. İlk adımda diğer spor kulüpleri ile beraber birlik olup çocuklarımızı sosyal hayata yönlendirmek daha da faydalı olacaktır. Gençleri bir arada tutmak çok önemli olacaktır. Sizlere başarılar diliyorum yaptığınız işe Çerkezköy'de çok ihtiyaç var" dedi.
SAMİMİ OLARAK KUTLUYORUM
Basın mensuplarının şuanda Çerkezköy Spor ve 1911 Çerkezköyspor kulüplerinin yanına bir de Fevzipaşa Spor'un katılma olasılığı çerçevesinde iki takıma sağlanan tesis desteğinin Fevzipaşa Spor'a da uygulanıp uygulanamayacağı sorusuna cevap veren Akay "Çerkezköy'de ki temel amaç öncelikle buradan yukarıya çıkış olmalıdır. Para verip dışarıdan transfer yapmaktansa tabanı yetiştirmek olmalıdır. İki önceliğimiz var. Çerkezköy'ün adını duyurmak ikincisi Çerkezköy'de yaşayan çocuklarımıza sahip çıkmaktır. Sporu çekim alanı yaptığımız anda sorunlar azalabilir. Benim önceliğim ligde üst tur değil çocuklara sahip çıktıktan sonra bir takımı veya hepsini bir çatı altında toplayıp onu yukarıya götürebilmektir. Tesis konusunda ileriki zamanda böyle bir ihtiyaç duyulursa oturup konuşulur. Ama samimi olarak söylemek isterim ki Fevzipaşa Spor Kulübü'nün bu çalışmasını çok başarılı buluyorum" dedi. Başkan Akay’ın konuşmasının ardından Fevzipaşa Spor Kulübü yetkilileri Başkan Vahap Akay'a üzerinde 59 numara ve Vahap Akay yazan kulüp forması hediye etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.