Akay’dan başarılı sporculara altın hediyesi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Dünya Muay Thai Şampiyonası’nda Dünya 3’üncüsü olan Yusuf Kaya ile Türkiye İşitme Engelliler Karate Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncüsü olan Recep Emrin Eren’i başarılarından dolayı tebrik ederek altın hediye etti.

Akay’dan başarılı sporculara altın hediyesi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
11 Şubat 2022 Cuma 11:35

Akay, 5-12 Aralık 2021 tarihlerinde Tayland’da düzenlenen Dünya Muay Thai Şampiyonası’nda 48 kiloda Dünya 3’üncüsü olan Yusuf Kaya ile Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu tarafından 11-12 Ocak 2022 tarihlerinde Gaziantep'te düzenlenen şampiyonada 75 kiloda Türkiye 3’üncüsü olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Recep Emrin Eren’i makamında ağırladı.

Ziyarette Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Antrenörü Murat Kıroğlu ile Kızılpınar Geylani Spor Kulübü Antrenörü Yahya Geylani de hazır bulundu.

   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesile ile kentimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi ve sporculara başarılarından dolayı altın hediye etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.