Akay’dan çocuklara kitap hediyesi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından Arife Günü Çerkezköy’lü çocuklara Yazar Süreyya Ülkü Güler’in ‘Downsendralla’ isimli kitabı dağıtıldı.

Akay’dan çocuklara kitap hediyesi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
16 Mayıs 2021 Pazar 11:59


Çerkezköy’ün sokaklarında ve parklarında oynayan çocuklar ile vakit geçiren ve onlara Yazar Süreyya Ülkü Güler’in ‘Downsendralla’ isimli kitabını hediye eden Akay, “Down sendromlu bir çocuğumuzun başından geçenlerin anlatıldığı ‘Downsendralla’ isimli kitabı bugün Çerkezköy’ün parklarında, sokaklarında oynayan çocuklarımıza hediye ettik. İnşallah okuduklarında çocuklarımızın toplumumuzdaki engelli bireylerimize karşı hem farkındalıkları artar, hem de bilinçlenirler” dedi.
  BAYRAMLARINI KUTLADI
  Yazar Süreyya Ülkü Güler’in ‘Downsendralla’ isimli kitabını çocuklara hediye eden Akay, ayrıca parklarda ve sokaklarda oynayan çocuklarımızın ve ailelerinin de Ramazan Bayramlarını tebrik etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.