Akay’dan grevdeki işçilere ziyaret

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Lastik-İş Sendikası’nın örgütlü olduğu Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir fabrikada toplu sözleşmede anlaşma sağlanamaması üzerine greve başlayan işçileri ziyaret etti.

Akay’dan grevdeki işçilere ziyaret
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Haziran 2021 Cuma 12:20


BİRLİKTELİK SONUÇ VERECEK
Fabrika önünde grev yapan işçilere hitap eden Akay, “Bu hak mücadelesi inşallah sonuç verecek. Bu birliktelik, bu mücadele sonuç verecek. Buna gönülden inanıyoruz. Birlikte oldukça, mücadele ettikçe, örgütlü bir şekilde hakkı aramak kadar doğal ve güzel bir şey olamaz. Umut ediyoruz bu birliktelik, hakkınızın teslim edileceği bir şekilde sonlanır.
MÜCADELENİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM
   İnşallah mutlu bir şekilde yine işinize kavuşur ve ekmek mücadelenize devam edersiniz. Ben bu noktada mücadele eden tüm hemşerilerime, tüm emekçi kardeşlerime kolaylıklar diliyorum. Mücadelenizde başarılar diliyorum. Allah inşallah sonunuzu hayırlı eder” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.