Akay’dan öğrencilere karne hediyesi ​

Bağlık Mahallesi’nde yaşayan çocuklar bugün Çerkezköy Belediyesi tarafından evlerinden alınarak 23 Nisan Parkı’na götürüldüler

Akay’dan öğrencilere karne hediyesi ​
18 Ocak 2019 Cuma 20:56

ARAÇ TAHSİS EDİLDİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yaptığı bir toplantıda Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda yapılan Trakya’nın en büyük çocuk oyun parkına gitmek istediklerini ifade eden Bağlık Mahallesi’ndeki çocuklar bugün Çerkezköy Belediyesi tarafından tahsis edilen araç ile 23 Nisan Çocuk Parkı’na götürülerek, doyasıya eğlendiler.

ÇOCUKLARIMIZIN İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRDİK
23 Nisan Çocuk Parkı’na götürülen çocukları ziyaret eden ve onlarla vakit geçiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk yarısı bugün sona erdi. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize iyi tatiller diliyorum. Tatillerinde bol bol dinlensinler, eğlensinler, kitap okusunlar” ifadelerini kullandıktan sonra Bağlık Mahallesi’ndeki çocukların kendisinden 23 Nisan Parkı’na gitmek, eğlenmek, oyun oynamak taleplerinin olduğunu belirterek, “Bugün çocuklarımızın talebini yerine getirdik. Çocuklarımızı evlerinden araçlar ile alarak, buraya getirdik ve oyunlarını oynadıktan sonra tekrar evlerine teslim ettik” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.