Akay’dan Önsel’e Cumhuriyet Meydanı jesti

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel’in Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan Twitter aracılığı ile gerçekleştirdiği istek hayat buldu. Başkan Akay, Halk arasında Belediye Meydanı diye bilinen Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Heykeli’nin alt kısmına “EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR” yazdırdı

Akay’dan Önsel’e Cumhuriyet Meydanı jesti
29 Temmuz 2016 Cuma 15:33

GEÇTİĞİMİZ HAFTA YAŞANMIŞTI
 
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Twitter üzerinden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan bir ricada bulunmuş ve Başkan Akay da bu Tweet’i Retweet yapmıştı.
 
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR
 
“Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün atının üzerindeki heykelinin yer aldığı Belediye Meydanı’nın  ismi ‘Demokrasi Meydanı’ olarak değiştirilsin. Heykelin platformunun bir kısmına da ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!’ yazılsın. Her milli bayramda zorlarına giden olsa bile ‘atının üstünde heybetiyle duran Mustafa Kemal Atatürk’ün’ huzurunda herkes Demokrasi Meydanı’nda toplanır ve bugünleri hatırlar.” yazılı ricasını Twitter üzerinden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a gönderen Önsel’in ricasını kısmi olarak  yerine getirildi.
 
TWITTER’DAN YOLLADI
 
Halk arasında Belediye Meydanı diye anılan, Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Heykeli’nin alt kısmına “EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR” yazdıran Başkan Akay, yazının fotoğrafını çekip yine Twitter üzerinden Koray Önsel’e ulaştırdı.
 
O MEYDANIN ADI CUMHURİYET MEYDANI
 
MHP İlçe Başkanının tweet atarak isminin değişmesini istediği meydan Çerkezköy Belediye Hizmet Binasının da içerisinde bulunmasından dolayı Belediye Meydanı olarak bilinmektedir, meydanın isim ise‘Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’dır.
 
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.