Akay’ı tebrik ziyaretinde bulundular

​​​​​​​Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin ardından Çerkezköy Belediye Başkanlığı koltuğuna tekrar oturan Vahap Akay’a ‘tebrik’ ziyaretinde bulundu.

Akay’ı tebrik ziyaretinde bulundular
18 Nisan 2019 Perşembe 12:17

BAŞKAN AKAY’I DAYANIŞMA YEMEĞİNE DAVET ETTİ
ÇYDD Çerkezköy Şubesi tarafından Akay’a yapılan ziyarette ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak, şube yazmanı Coşkun Tunalı, şube saymanı Emel Çinte ve üyeler Cihan Aktaş ile Hüseyin Ülger yer aldı. Başkan Akay’ı tebrik eden Şube Başkanı Nigar Soyak, Çerkezköy’ün Vahap Akay’ın ikinci döneminde de gelişmeye ve değişmeye devam edeceğine inandığını ifade etti. Akay’a, insanlara olan samimi yaklaşımından dolayı teşekkür eden Soyak, ‘Herkesin Başkanı’ sloganının sözde olmadığını ve gerçekten uygulandığını ifade etti. 26 Nisan Cuma günü Güneşler Otelde ÇYDD Çerkezköy Şubesi’nin dayanışma yemeği olacağını hatırlatan Soyak, Başkan Akay’ı dayanışma yemeğine davet etti.
“HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, mazbatasını aldıktan sonra yoğun bir tebrik trafiği oluştuğunu ifade ederek, her kesimden gelen tebriklerin kendisini çok mutlu ettiğini kaydetti. Geçmiş 5 yıllık dönemde her sivil toplum kuruluşuna eşit mesafeli bir yaklaşım sergilediğini belirten Akay, önündeki hizmet döneminde de tüm sivil toplum kuruluşlarına eşit bir yaklaşım sergilemeye devam edeceğini dile getirdi. ÇYDD Çerkezköy Şubesi’nin yaptığı çalışmalarından dolayı tebrik de eden Akay, ziyaretten dolayı ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak’a teşekkürlerini iletti.  Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından yapılan toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.