Akay’ı ziyaret ettiler

Geçtiğimiz günlerde mazbatasını alarak göreve başlayan CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve CHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Vahap Akay’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Akay’ı ziyaret ettiler
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Ocak 2020 Cumartesi 12:18


Ocak ayı içinde yapılan Çerkezköy CHP İlçe Teşkilatı 37. Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanlığı’na seçilen Ayfer Dönmez ve CHP İlçe Yönetimi Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ettiler.
   CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay, “CHP İlçe Başkanlığına seçilen Ayfer Dönmez ve Yönetim Kurulu’nda görev yapacak arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum. İnşallah partimiz için, Çerkezköy için güzel ve faydalı çalışmalar yapacaklardır. İlçe Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diliyorum” dedi.
   Kendilerini ağırlıyan Akay’a teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, “Çerkezköy’ün genç ve başarılı Belediye Başkanı Vahap Akay, 2014 yılından sonra 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde de alnının akıyla çıkarak, partimize Çerkezköy Belediye Başkanlığı’nı tekrar kazandırmıştır. Sosyal demokrat Belediyeciliğin gen güzel örneklerini sunarak, gönüllere dokunan Belediyecilik anlayışı ile ikinci 5 yıllık döneminde de başarılı olacağına inancımız tamdır. Çerkezköy CHP İlçe Teşkilatı olarak her daim Belediye Başkanımızın yanındayız ve destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.