Akay’ın oyunu kızı Damla kullandı

Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Vahap Akay, 31 Mart  Mahalli İdareler Genel Seçimleri için eşi Güliz Akay ve çocukları ile Tepe Ortaokulu’nda oyunu kullandı.

Akay’ın oyunu kızı Damla kullandı
31 Mart 2019 Pazar 17:05


“DEMOKRASİ İNANCIYLA OY KULLANDIK”
1037 Nolu sandıkta oy kullanan Akay, oy pusulasını kızı Damla ile birlikte sandığa attı. Başkan Vahap Akay, oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, “Bugün 31 Mart 2019. Türkiye yerel seçimi yaşıyor bugün. Demokrasiye olan inancımızla oyumuzu kullandık. İnşallah millet iradesinde sandığa yansıyacağı bir günü yaşayacağız. Çerkezköyümüze hayırlı olsun diliyorum. Tekirdağımıza da hayırlı olsun diliyorum. Memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah yoğun katılımlı, demokrasinin tam anlamıyla yaşandığı, memleketimize hayırlı olacak bir seçim olur” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.