Akay’ın talebiyle Kaymakamlık vurguna el attı

Çerkezköy Belediyesindeki ruhsat vurgununun savcılığa intikal etmesinin ardından yapılan incelemelerde ortaya çıkan vahim tablo karşısında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Kaymakamlığına yazılı müracaat ederek muhakkik talebinde bulundu. Kaymakamlık Çerkezköy İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsa Altay, Çerkezköy Mal Müdürü Nadir Esenkal muhakkik olarak görevlendirdi. Akay, valilikten aldığı olur ile konunun çok yönlü soruşturulması için mülkiye müfettişi talebinde bulundu.

Akay’ın talebiyle Kaymakamlık vurguna el attı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
21 Haziran 2019 Cuma 14:05

 2 KİŞİ TESPİT EDİLDİ
Çerkezköy Belediyesindeki sahte ruhsat vurgunu orta çıkmadan ilgili müdürlerinden 45 günlük senelik izin isteyen E.K. birçok müteahhitten olduğu gibi bazı belediye personellerinden de miktarı 500-1500 TL arasında değişen ödünç paralar aldıktan sonra kayıplara karıştı. Ruhsat vurgununun bir numaralı şüphelisi olarak isimlendirilen E.K’nin nerede olduğu gizemini korurken, yine iddiaların odağındaki belediye çalışanı T.B’nin izinde oluşu, soruşturmada gelinen noktanın, ulaşılan sahte ruhsat sayısının ne kadar olduğu daha da netlik kazanacak. Çerkezköy Belediyesindeki ruhsat vurgununu ortaya çıkartan Belediye Başkanı Vahap Akay’ın vurgunun boyutlarıyla geldiği noktayla ilgili söyleyecekleri Çerkezköy kamuoyunda merakla bekleniyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.