Akay’ın yardımcıları belli oldu

Geçtiğimiz günlerde ilk meclis toplantısının gerçekleştiren Vahap Akay’ın yardımcıları belli oldu. Geçtiğimiz yıl Belediye Başkan yardımcılığı yapan Enver Bayram ikinci kez başkan yardımcılığına getirilirken bu dönem kontenjan adayı olarak meclise giren Nedim Yılancı da başkan yardımcılığına getirilen bir diğer isim oldu. 

Akay’ın yardımcıları belli oldu
22 Nisan 2019 Pazartesi 18:05

ENVAR BAYRAM İKİNCİ KEZ YARDIMCILIĞA GETİRİLDİ
Günlerdir kamuoyunda merak edilen bir konu daha aydınlığıa kavuştu. Çerkezköy Belediyesi Başkan Yardımcıları belli oldu. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, meclis üyelerinden Enver Bayram’ı yeni hizmet döneminde yeniden ikinci kez belediye başkan yardımcılığına getirirken, bir önceki dönem meclis üyeliği yapan ve bu dönem kontenjan adayı olarak meclise giren Nedim Yılancı da belediye başkan yardımcılığına getirildi. Atama yazısının Cumartesi günü ulaştığı Çerkezköy Belediyesinin yeni Belediye Başkan yardımcıları Nedim Yılancı ve Enver Bayram görevine başladı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.