Akay’ın yerine Başkan vekili Bahar oldu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Manavgat Belediyesi’nin çalışmalarını ve projelerini yerinde incelemek üzere Belediye Meclis üyesi Nedim Yılancı ile birlikte Antalya’ya gitti. İki gün boyunca Çerkezköy’de olmayan Akay’ın yerine de CHP’li Belediye Meclis Üyesi Taner Bahar vekalet etti

Akay’ın yerine Başkan vekili Bahar oldu
19 Aralık 2014 Cuma 17:40

 BAŞKAN AKAY NEDİM YILANCI İLE GİTTİ

Konya, Kayseri ve Eskişehir Büyükşehir Belediyelerine Kasım ayında ziyaretlerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkan Vahap Akay, Perşembe günü Antalya’ya giderek Manavgat Belediyesi’nin hayata geçirmiş olduğu projeleri Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı ile birlikte yerinde inceledi. Vahap Akay’ın iki günlük Antalya gezisi esnasında da başkan vekilliği görevini de CHP’li Belediye Meclis Üyesi Taner Bahar yaptı.

İKİ GÜN BAŞKAN VEKİLLİĞİ GÖREVİNDE BULUNDU

Belediye Meclis üyesi Taner Bahar, yaptığı açıklamada, “İlk kez Başkanlığa vekalet edeceğim için heyecan yaşadım. Başkan vekilliği görevini en iyi şekilde yerine getireceğimi düşünüyorum ve bu konuda da üzerime düşenin en iyisini yapacağım. Başkanımız Manavgat Belediyesi’nin hayata geçirmiş olduğu projeleri yerinde görmek için Antalya’ya gitti. Perşembe ve Cuma günü mesai bitimine kadar Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine de ben vekaletten baktım” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.