Akbulut, Yeniden İçişleri Komisyonu Başkanı oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyonunda yapılan seçimde Ak Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut yeniden Komisyon Başkanlığına seçildi.

Akbulut, Yeniden İçişleri Komisyonu Başkanı oldu
10 Eylül 2007 Pazartesi 08:22

Toplam 25 üyeden oluşan İçişleri Komisyonunda 16 oy alarak seçilen Akbulut, seçilmesinden dolayı komisyon üyelerine teşekkür ederek, Geçici Başkandan görevi devraldı.
Komisyon Başkanlığına tekrar seçilmesi nedeniyle bir açıklama yapan Akbulud "Kaldığımız yerden çalışmalara devam edeceğiz. Ülkemiz güven ve istikrar içinde daha iyi yerlere gelecektir. Ak Parti iktidarı olarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak, Türkiye'yi Avrupa Ülkesi yapmak için her türlü çabamız sonuna kadar devam edecektir. Tekirdağ'ımıza hizmetimiz artarak devam edecektir. Geçen dönemde yarım kalan tüm projeler bu dönemde titizlikle takip edilerek sonuçlandırılacaktır. İçişleri Komisyonu Başkanı olarak Tekirdağ'ı Marmara'nın parlayan yıldızı yapma noktasında tüm imkanlar seferber edilecektir" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.