Akbulut’tan Kutlu Doğum Haftası mesajı

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili ve Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı Sayın T. Ziyaeddin Akbulut’un Kutlu Doğum Haftası nedeni ile bir mesaj yayınladı

Akbulut’tan Kutlu Doğum Haftası mesajı
17 Nisan 2014 Perşembe 07:54

Mesajında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) bütün alemlere rahmet olarak gönderildiğini vurgulayan Tekirdağ AK Parti Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut şunları vurguladı:
ALEMLERE RAHMET ELÇİSİ OLARAK GÖNDERİLDİ
“Bütün âlemlere rahmet elçisi olarak gönderilen, insana dair bütün güzellikleri ve tüm ahlaki erdemleri bünyesinde toplayan Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşriflerinin yıl dönümünü ‘Kutlu Doğum Haftası’ içinde  idrak etmenin sevincini, huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
AKBULUT’TAN TEMENNİLER
Kutlu Doğum Haftamızın, millet olarak birlik ve beraberliğimize, Peygamberimizin yüce kişiliğinin, örnek hayatının ve aydınlatıcı rehberliğinin doğru bir şekilde anlaşılmasına vesile olmasını diliyor, başta Tekirdağlı hemşerilerimiz olmak üzere tüm milletimizin ve İslam Aleminin Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.