Akçay’dan Erdoğan’a destek turları

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Akçay Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla ve esnaflarla buluşmaya devam ederek, yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda AKP’nin Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi

Akçay’dan Erdoğan’a destek turları
09 Ağustos 2014 Cumartesi 07:48

Yağcı , Bıyıkali  ve Aydoğdu Mahallelerine teşkilat mensuplarıyla beraber yaptığı ziyaretlerde vatandaşların ve çiftçilerin dertlerini dinleyen AKP İl Başkanı Ahmet Akçay şunları söyledi:
EN GÜZEL ŞEKİLDE SONLANDIRACAĞIZ
 “Türkiye'yi inşallah Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanı seçilmesiyle beraber çok güzel günler bekliyor. Biz de Tekirdağ Teşkilatı  olarak bu hak davaya katkıda bulunmak için mahalle mahalle, sokak sokak, tüm teşkilatlarımızla beraber gezeceğiz ve vatandaşlarımıza bu hak davayı anlatacağız. Umuyoruz ki Tekirdağ’da halkımız en güzel sonuçla bu yarışı sonlandıracaktır ve bu çalışmanın karşılığını verecektir. Tüm Teşkilatlarımız sahada ve durmaksızın çalışıyorlar.
TEŞKİLATLARIN ÇALIŞMASINI ANLATTI
Bugün Süleymanpaşa Teşkilatımız  Atlas Pasajı ve Bayol Pasajı esnafını geziyor, Ereğli Teşkilatımız hemşeri derneklerini ziyaret ediyor. Ergene ve Kapaklı Teşkilatımız kahve ziyaretlerinde, Çerkezköy ise 53 araçlık bir konvoy oluşturdu ve dolaşıyor. Diğer ilçelerimizde teşkilatlarımızda hummalı bir şekilde çalışıyor tek yürek olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanacağımıza inanıyoruz.
GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ
Durmadan bıkmadan yorulmadan yapılan bu çalışmaların hepsi bunun bir göstergesidir.
Seçimlerden sonra da inşallah Tekirdağ'a çok güzel hizmetlerin müjdecisi olacağız.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.