Akçay’dan Kubilay’a ziyaret

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, partisinin Çerkezköy Yönetimi ile birlikte Kaymakam Metin Kubilay’ı ziyaret etti

Akçay’dan Kubilay’a ziyaret
14 Ağustos 2014 Perşembe 07:09

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti.
Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile görüşmek üzere Çerkezköy’e gelen Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Kaymakam Metin Kubilay’ı da ziyaret etti. Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hanifi Belindir,  Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Ak Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Ak Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Şükrü Dumanlar, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Bahçekapılı ve İlçe Teşkilat Başkanı Ercan Erdoğan ile birlikte Çerkezköy Kaymakamlığı’na gelen Ahmet Akçay, Kaymakam Metin Kubilay’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan İl Başkanı Ahmet Akçay, “Seçimlerde Çerkezköy’de önemli bir başarı elde ettik. Bizde seçimlerin ardından teşkilatlarımızı ziyaret etmek için Çerkezköy’e geldik. Bu vesile ile sizi de ziyaret etmek istedik” dedi. Ak Parti İl Başkanı Ahmet Akçay’ı makamında ağırlayan Kaymakam Metin Kubilay, “Hoş geldiniz. Ayaklarınıza sağlık. Çok memnun olduk” dedi. Ak Parti İl Başkanı Ahmet Akçay’ı seçim başarısı nedeniyle de kutlayan Kaymakam Metin Kubilay, “Tebrik ediyorum” dedi.
YENİ VE GÜÇLÜ TÜRKİYE
Kısa bir seçim değerlendirmesi yapan Ak Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, “Türkiye tarihinde ilk kez halk oylaması ile Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılmıştır. Artık bundan sonra yeni ve güçlü Türkiye’nin geleceği için çalışacağız. Kalkınma ve adaletin tesisi için geleceğin iyi olacağını düşünüyorum. İlk kez Cumhurbaşkanımız halkımız tarafından seçildi hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Ak Parti İl Başkanı Ahmet Akçay daha sonra parti binasına geçerek burada İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya geldi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.