Akıllı sayaç sahibi TESKİ abonelerine büyük kolaylık

Ön ödemeli akıllı sayaç kullanan TESKİ aboneleri, aboneliklerinin ait oldukları TESKİ şubelerine bağlı kalmaksızın, diğer TESKİ hizmet noktalarından da kartlarına su bakiyesi yükleyebileceklerdir

Akıllı sayaç sahibi TESKİ abonelerine büyük kolaylık
30 Kasım 2015 Pazartesi 08:26

HİZMETE SUNULDU

TESKİ abonelerine büyük bir kolaylık sağlayacak olan, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve Abone İşleri Dairesi Başkanlığı ile müşterek olarak hayata geçirilen global kart okuyucu sistemi, Çerkezköy, Saray, Muratlı, Hayrabolu, Şarköy, Marmaraereğlisi İlçeleri, Kızılpınar, Veliköy, Kapaklı, Karaağaç, Büyükyoncalı ve Yeniçiftlik Mahallelerine entegrasyonu tamamlanmış olup vatandaşların hizmetine sunuldu.

İKAMET FARK ETMEYECEK

Abonelik adresinin bağlı olduğu şubeden yapılmakta olan bakiye yükleme işlemleri, bu sistem sayesinde Kapaklı İlçesinde ikamet eden fakat Çerkezköy İlçesinde çalışan bir abone, Kapaklı ilçesindeki aboneliğinin kartına su bakiyesi yükleyebilecek.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.