Akın yeniden Erzurumlular dernek Başkanı oldu

Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 6.olağan kongresinde dernek başkanlığına Edip Nurettin Akın seçildi

Akın yeniden Erzurumlular dernek Başkanı oldu
28 Nisan 2015 Salı 16:55

 DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 6.olağan kongresi dün dernek binasında yapıldı. Kongrede divan başkanlığına Zeki Koçak seçilirken katip üyeliklere ise Sırrı Kadak ile Metin Karslı seçildi. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından  İstiklal Marşı okundu.

ZAMAN SU GİBİ AKIP GEÇTİ

Gündem maddelerinin tek tek görüşülüp kabul edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Mevcut Dernek Başkanı M.Emin Yıldız, kongreye aday olmayacağını söyleyerek kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geçtiğimiz yıl yapılan olağanüstü kongresinde göreve talip olduklarını ifade eden Yıldız “Göreve geleli bir yıllık bir zaman oldu. Zaman su gibi geçti. Şimdi yeni bir kongredeyiz” açıklamasında bulundu.

KONGREMİZ HAYIRLI OLSUN

Görevde bulundukları süre içerisinde ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını sözlerine ekleyen Emin Yıldız, “Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımla birlikte aktif bir dernekçilik faaliyeti sürdürdük. Ancak, işlerimin yoğunluğu nedeniyle görevime devam edemeyeceğim. Bundan sonra görevi devr alacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Dernek başkanlığı için E.Nurettin Akın’ın ismini duydum. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi yeniden en iyi şekilde dernek başkanlığı görevinde bulunacağına inanıyorum. Bizler de kendisine her zaman destek vermeye hazırız. Kongremiz hayırlı olsun” dedi.

EDİP NURETTİN AKIN YENİDEN BAŞKAN OLDU

Kongrede seçime dernek eski başkanlarından Edip Nurettin Akın’ın başkan adaylığında tek liste ile gidildi. Edip Nurettin Akın oy birliği ile Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanlığına seçildi. Akın’ın dernek başkanlığındaki yönetimde Edip Nurettin Akın’ın yönetiminde Hüseyin Apaydın, Nizamettin Güneş, Kerim Buksu, Kenan Taşçı, A.Kadir Kıldıze ile Yahya Tarağan yer aldı. Yönetim Kurulu Yedek Listede Yavuz Karataş, Ercan Akın, Emrah Karaca, Muhittin Akın, Aydın Özer ile Sebahattin Özcan yer alırken denetim kurulu listesi ise Kasım Dışbudak, Emrah Kurt ile Metin Özer isimlerinden oluştu.

EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Seçim sonunda konuşan E.Nurettin Akın, Dernek eski başkanları M.Emin Yıldız ile A.Kerim Akın’a hizmetleri için teşekkür ederek, Benden sonra A.Kerim Akın ardından M.Emin Yıldız abim, dernek başkanlığı görevinde bulundular. M.Emin Yıldız abimiz yeniden göreve talip olmayınca iş bize düştü. Bizler de yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte derneğimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

DERNEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ TANITILDI

Edip Nurettin Akın, konuşmasını tamamladıktan sonra tek tek dernek yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı. Dilek ve temenniler bölümünün ardından Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 6.olağan kongresi sona erdi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.