AKP 5. Sıra adayı Sunal esnafı ziyaret etti

AKP Tekirdağ 5.sıra Milletvekili Adayı Hakan Sunal, Çerkezköy’de esnaf ziyaretinde bulundu. Özcan Kardeşler Lokantasında düzenlenen kahvaltı programının ardından Esnafı ziyaret eden Sunal, daha sonra Halk Pazarı’na giderek hem Pazar esnafı hem de vatandaşlarla bir araya geldi

AKP 5. Sıra adayı Sunal esnafı ziyaret etti
20 Nisan 2015 Pazartesi 18:41

 ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

7 Haziran tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde AKP Tekirdağ Milletvekili adayları ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta esnaf ziyaretinde bulunmak için Çerkezköy gelen Eyüp Kanar’ın ardından hafta sonu da 5.sıra adayı Hakan Sunal Çerkezköy’e geldi.

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

İlk olarak AKP İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyesi Vahit Özcan tarafından kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltıya, AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüvayda Akbay, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile AKP Tekirdağ 5.sıra Milletvekili adayı Hakan Sunal ve 6.sıra Adayı Ahmet Üzgün katıldı.

VELİLERLE SOHBET ETTİ

Kahvaltı programının ardından esnaf ziyaretine çıkan AKP heyeti ilk olarak Simit Sarayı’nda düzenlenen satranç turnuvasını ziyaret ettiler. Milletvekili adayı Hakan Sunal, AKP İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hem öğrencilere başarılar diledi hem de velilerle kısa süreli sohbet etme imkanı buldu. Seçim üzerine yapılan sohbetlerin ardından AKP heyeti önce Çerkezköy esnafını ardından da Halk Pazarını ziyaret etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.