AKP Kapaklı İlçe Başkanlığı’na Erol Buz da aday

Kapaklı’lı iş adamlarından Erol Buz, AKP Kapaklı İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. Buz, başvuru formunu İlçe Başkanlığı’na teslim ettiğini ifade ederek, “Hem Kapaklı’ya hem de bölgeye hizmet için yola çıktık. İlçe Teşkilatı’na yeni bir enerji getirmek bu çerçevede de iyi bir hizmette bulunmak için bu göreve talip oldum” dedi.

AKP Kapaklı İlçe Başkanlığı’na Erol Buz da aday
03 Temmuz 2014 Perşembe 07:32

İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN BAŞVURUSUNU YAPTI
AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı görevinden alınan Ali Osman Orhan’ın yerine henüz atama yapılmazken, İlçe Başkanlığı için ismi geçenlerin sayısı artıyor. AKP Kapaklı İlçe Başkanlığı için Ömer Karadeniz’in yanı sıra, İrfan Demir, Şakir Demirel, Hüseyin Şenses gibi isimler geçerken şimdiye kadar Çetin Özhan ile birlikte Erol Buz da başvuru formunu doldurarak İlçe Başkanlığı için başvuruda bulundular.
İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN 20 İSİM GEÇİYOR
Adı bir süredir İlçe Başkanlığı’na adaylık için geçen Erol Buz, resmi başvurusunu yaptığını ifade ederek, “Başvuru formunu doldurarak, AKP İlçe Başkanlığı’na teslim ettik. Bundan sonra adayın açıklanmasını bekleyeceğiz. Benimle birlikte AKP Kapaklı İlçe Başkanlığı’na yaklaşık 20 ismim konuşuluyor. Ancak adaylarından bazılarının aynı zamanda meclis üyesi olması kamuoyu tarafından eleştiriliyor” açıklamasında bulundu.
HERKESİ KAYNAŞTIRACAĞIZ
Yıllardır AKP teşkilatı içerisinde hem aktif hem de pasif görevlerde bulunduğunun altını çizerek, “Şimdiye kadar çeşitli görevlerde bulundum. Bundan sonra da İlçe Başkanı olarak hem Kapaklı’ya hem de bölgemize hizmet etmek istiyorum. İlçe Teşkilatı’na yeni bir enerji getirmek bu çerçevede de iyi bir hizmette bulunmak için bu göreve talip oldum. İlçe Başkanlığına atanmam durumunda farklı kültürler arasında köprü görevini yerine getireceğim. Teşkilat içerisinde birbirinden farklı gruplaşmalar bulunuyor. Hem iş yaşamımız hem de siyasi yaşamımızda çevremizden sevgi gördük, her kültürden güzel sözler duyduk. Bu gruplaşmayı eriterek, birbirine kaynaştıracağız” dedi.
GÖREV YAPANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
AKP Kapaklı İlçe Başkanlığına bir iki gün içerisinde yeni İlçe Başkanının atanacağını sözlerine ekleyen Buz, “Kim atanırsa atansın, hayırlı olmasını diliyorum. Kimin için hayırlısı ise o olsun. Bizler AKP’liyiz, yine burada olacağız. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kapaklı’da şimdiye kadar görev yapmış belediye başkanları ile ilçe başkanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.