AKP'nin Çerkezköy adayı Süleyman Kozuva gibi!

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva'nın, 31 Mart 2019'da gerçekleşecek olan yerel seçimlerde AKP'nin Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olduğu öğrenildi. Çerkezköy TSO'daki görevinden yarın istifa edecek olan Süleyman Kozuva'nın adaylık sözü aldığı edinilen bilgiler arasında...

AKP'nin Çerkezköy adayı Süleyman Kozuva gibi!
30 Kasım 2018 Cuma 23:26

KULİSLERDE KOZUVA AĞIR BASIYOR
2019 Mart’ında yapılacak olan yerel seçimler öncesi AKP kulislerinde Çerkezköy Belediye Başkan adayı olarak ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva’nın adı ağır basıyor. Öyle ki geçtiğimiz hafta kulislere bomba gibi düşen aday listesinde de Çerkezköy adayı olarak Süleyman Kozuva’nın adı belirtilmişti.

ÖĞE NEDEN İSTİFA ETTİ?
Kozuva’nın AKP Çerkezköy Belediye Başkan adayı olacağına kesin gözüyle bakılırken, Abdullah Öğe’nin de görevinden istifa ederek aday adaylığını açıklaması kulisleri yeniden hareketlendirdi. Partililerin bir kısmı adaylığı Öğe’nin hak ettiğini düşünürken, bir diğer kesim ise Öğe’nin Vahap Akay’a karşı pek şanslı olmadığını ifade ediyor. Bazı partililer ise Öğe’nin adaylığı kendi hakkı olarak gördüğünü, bu nedenle de parti genel merkezine rest çekerek aday adayı olduğunu ifade ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.