AKP seçim zaferini kutluyor

Geçtiğimiz gün yapılan Genel Seçimler'den AKP'nin ezici bir üstünlükle galip çıkması üzerine AKP İlçe Teşkilatı Adnan Kahveci Parkı'nda zaferini kutladı.

AKP seçim zaferini kutluyor
24 Temmuz 2007 Salı 08:28

AKP İlçe Teşkilatı yöneticilerinin yanı sıra çok geniş bir halk kitlesinin katıldığı kutlamalarda Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve Milletvekili Adayı Sait Yazı da hazır bulundu.

AKP'DE BAYRAM HAVASI

Adnan Kahveci parkında televizyon karşısında sonuçları takip eden AKP'liler, Ülke genelinde açılan her sandıktan çıkan AKP üstünlüğünü gördükçe sevinç çığlıkları attı.

Marşlar ve bayraklar ile sevinçlerini kutlayan AKP'liler uzun bir süre boyunca Deniz Baykal ve CHP aleyhine slogan attılar.

Bayram havası şöleninde geçen kutlamalar boyunca bir an olsun bayraklarını ellerinden bırakmayan AKP'liler sandıktan zaferle çıkmanın sevincini marşlar eşliğinde kutladılar.

% 110 OY ORANINI ARTTIRDIK

Haklı bir gurur yaşadıklarını ve sandıktan daha güçlü çıkmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Sait Yazı "Benim seçilip seçilmemem çok önemli değil. Bizim için önemli olan istikrarın korunması ve tek başımıza tekrar iktidar olmamızdı. Allaha şükürler olsun ki Demokrasi Cumhuriyet'i kazandı. Halk seçimini Demokrası Cumhuriyeti'nden yana kullandı. Türkiye Genelinde oylarımız arttığı gibi Tekirdağ'da da oy oranımızı, özellikle bizim bölgemizde % 110 oranında arttırdık. Partimizin sandıktan tek başına iktidar çıkması milletin kararlılığını göstermiş olup istikrarın korunması açısından da cevap olmuştur. Bu sonuçların alınmasında emeği geçen İlçe Yönetimime, kadın Kollarıma, Gençlik Kollarıma ve halkımıza teşekkür ederim. Halkımız bu sevinçi yaşamayı hak etti. Seçim sürenci boyunca söylediğimiz gibi, durmak yok, yola devam" dedi.

CHP BAŞARISIZ, MHP BAŞARILI

22 Temmuz Genel Seçimlerinde demokrasinin kazandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ise "Bu seçimlerde en önemli olan şey demokrasinin kazanmasıdır. Bugüne kadar gerçekleşmeyen bir şeyi gerçekleştirdik ve oylarımızı arttırdık. Bütün bunlar halkın sağduyulu olmasından ve istikrarın korunmasının önemli bir göstergesidir. CHP oy oranını korumuş olsa bile başarısız olmuştur. Önemli olan oy oranını arttırabilmekti. AK Parti kadroları olarak biz de iyi çalışarak bunu gerçekleştirebildik. CHP ise oy oranını aynı sayıda tuttu ve başarısız oldu. MHP ise barajı geçip Meclis'e girerek başarılı olmuştur"

AKP ARTIK BÜTÜN TÜRKİYE'NİN PARTİSİ

"Yapılan seçim sonucunda Tekirdağ'da 2. parti olarak çıktık ama bu bizim için en az birinci parti olmak kadar önemliydi. Tekirdağ'da CHP'nin az bir oy oranıyla arkasında kaldık ve sonuçta 2 Vekil çıkarttık. CHP'nin 3 vekil yerine 2 Vekil çıkartması ve diğer kalan 1'in de MHP'den çıkması bizim için son derece olumlu bir sonuç. CHP ile Meclise Tekirdağ'dan aynı olarak gideceğiz. Bu başarıda en önemli etken özellikle bizim İlçe merkezimizin çok iyi, planlı ve programlı çalışmasıydı. Bu sayede Tekirdağ'da oy oranımızı % 110 arttırdık. Bu seçim aynı zamanda şunu gösterdi; artık Türkiye'de benim partim senin partin olayı kalmadı. AKP artık bütün Türkiye'nin partisidir, herkesin partisidir. Artık tek parti AKP'dir. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Gece geç saatlere kadar süren kutlamalarda AKP'liler sevinçlerini bayraklar, marşlar ve sloganlar ile kutladılar ve ezici bir çoğunlukla tekrar İktadar zaferini doyasıya yaşadılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.