AKP yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor

Kısa süre önce yapılan kongreyle AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığına seçilen, Abdullah Öğe kamu kurum ve kuruluşlarını yönelik ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Abdullah Öge yönetim kurulu üyeleriyle birlikte son olarak Çerkezköy Vergi Dairesi, Tapu Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğünü ziyaret ederek yeni yönetimini tanıttı

AKP yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor
23 Ocak 2015 Cuma 08:49

 İLK OLARAK VERGİ DAİRESİNİ ZİYARET ETTİLER

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı kamu kurum ve kuruşlarına yönelik ziyaretler devam ediyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulunan AK Parti yönetimi, Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğünü ziyarette bulundu. İlk olarak Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik’i yerinde ziyaret eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Vergi Dairesi Müdürüsü Ahmet Tetik’e ziyaretlerini kabul ettiklerini için teşekkür ettiler.
KURDUĞUMUZ YÖNETİM GENÇLERDEN OLUŞUYOR

Yeni yönetimle beraber teşkilatta yaş ortalamasının düştüğünü ve genç bir teşkilat oluştuğunu ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Kongre sonucu yönetime bizler geldik. Kurduğumuz yönetimi de gençlerden oluşturmak istedik ve dinamik bir yönetim kurulu oluşturuldu. Şuan yaş ortalamamız 38 civarında. Bu arada sizlerde Çerkezköy’de yeni göreve başladınız ziyaretimiz bu vesileyle hem hoş geldiniz hem de hoş bulduk ortamında geçecek” açıklamasında bulundu.

PERSONEL KONUSUNDA BİLDİRİMİZİ YAPTIK

Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik, AK Partili Yönetime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Çerkezköy sürekli göç alan ve nüfusun hızlı geliştiği bir yer. Bizler burada bu görevde yaşlı durumundayız, daha genç Müdürlere ihtiyaç var. Yaklaşık 30 yıllık memurluk hayatımda ilk kez bir Vergi Dairesinin dördüncü katta olduğunu görüyorum. Günde en az 20 engelli vatandaş buraya geliyor ve bu kata kadar nasıl çıktıklarına kendim şahit oluyorum. Bina olarak, yer olarak ciddi anlamda sıkıntımız var. Bunların yanı sıra bir de personel sıkıntısı olunca işlerimiz yoğunlaşmaya başlıyor. Yoğunlaşan işte personel az olunca bu seferde hizmette yavaşlama oluyor ve şikayet alıyoruz. Personel konusunda bildirimizi yaptık, 1 aya kadar takviye personel atanacağı ifade edildi şuan onları bekliyoruz” diye konuştu.

İNSANLIĞA FAYDALI OLMAK İÇİN BU GÖREVE GELDİK

Tetik’in konuşmasının ardından sıkıntıları tek tek not alan Başkan Öğe, “Bizler burada Türkiye’de iktidar partisi olan AK Parti’nin temsilcilerimiz. Ne türlü sıkıntı ve problem varsa onları çözmek için elimizden geleni yaparız. Bizler İlçe Başkanlığı koltuğuna oturmak için değil, insanlığa faydamız olsun diye geldik” dedi.

PERSONELE CİDDİ ANLAMDA İHTİYAÇ VAR

Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik’i ziyaret eden AK Partili Yönetim, ardından Tapu Dairesi Müdürü Raziye Muslu’yu ziyaret etti. AK Partili yönetiminin nazik ziyareti için teşekkür eden Tapu Dairesi Müdürü Raziye Muslu, Tapu Dairesinin ihtiyaçlarından bahsederek, “Yeni yönetimin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bildiğiniz üzere Tapu Dairesi Çerkezköy’de en çok işleyen birim. Nüfusun ve Sanayi Bölgesi olmasının etkileri yoğun şekilde burada yaşanıyor diyebilirim. Bu yoğunlukla en çok personel noktasında problem oluyor. Tapu Arşivimiz var bu arşivi geriye doğru taraması yapılması için gerekli cihazlar ve bu cihazları kullanacak personele ciddi anlamda ihtiyaç var” ifadelerini kullandı.

TAPU DAİRESİ İLÇEMİZDE ÖNEMLİ BİR KURUM

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ilk olarak Raziye Muslu’ya ziyaretlerini kabulünden dolayı teşekkür ederken, yeni İlçe Yönetim Kurulunu tanıttı. Başkan Öğe, “Tapu Dairesi İlçemizde önemli bir kurum. İnşaat sektörünün fazla olduğu İlçemizde en çok performans gösteren kurumsunuz da diyebiliriz. Dediğiniz gibi geriye dönük tarama için sizlerinde teknolojiden faydalanmanız gerek bunun için dediğiniz cihazlara ihtiyacınız var. Bizler bu konuda elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. İktidar partisinin Çerkezköy temsilcisiysek eğer halka hizmet konusunda geride duramayız” diye konuştu.

İŞLEM YOĞUNLUĞUNDAN BAHSETTİ

İşlerin yoğunluğundan da bahseden Tapu Müdürü Raziye Muslu, “İşlem sayısı istatistiklerine bakıldığında birinci sırada Tekirdağ, ikinci sırada Çorlu, üçüncü sırada ise Çerkezköy bulunuyor. Trakya bölgesinde Edirne ve Kırklareli gibi İlleri geride bırakan bir işlem yoğunluğumuz bulunuyor” ifadelerine yer verdi.

HALKI BİLİNÇLENDİRMEK HEPİMİZİN GÖREVİ

AK Partili yönetim son olarak İlçe Müftüsü Yusuf Tuna’yı ziyaret etti. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ziyarette yaptığı konuşmada, “Kadına Şiddet konusu ile alakalı çalışmalarımız var. Bu konuda sizlerden de desteğe ihtiyacımız olacak” derken, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna’da Kadın Kolları Başkanı Akbay’a, “Geçtiğimiz dönemlerde bu konu ile konferanslar yaptık. Sizlerle işbirliği içerisinde yeniden bir konferans daha yapabiliriz. Halkı bilinçlendirmek hepimizin görevidir” dedi.

HER CUMARTESİ TEŞKİLAT OLARAK FARKLI CAMİLERDE SABAH NAMAZINDA BULUŞUYORUZ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe İlçe Müftülüğü ile beraber organize bir sabah namazı programı düzenleyeceklerini belirterek, şunları söyledi; “Bizler her Cumartesi günü teşkilat olarak farklı camilerde sabah namazında buluşuyoruz. Sizlerin de böyle bir programı olduğunu biliyoruz. Ortak bir program ile bunu bir programda gerçekleştirebiliriz”

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.