AKP yönetimini açıkladı

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimi öncesi Belediye başkan aday adaylığını açıklayarak AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığından istifa eden Abdullah Öğe’nin yerine AK Parti Genel Merkezi tarafından atanan Ümit Kök’ün yeni yönetimi belli oldu. Yönetimde eski ve yeni üyelerden bir karma kadro oluşturuldu.

AKP yönetimini açıkladı
09 Şubat 2019 Cumartesi 14:38

ESKİ VE YENİLER BİR ARADA
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök başkanlığındaki yeni yönetimde yer alan isimler şöyle: Adem Koç, Ahmet Aktan, Ahmet Hamza Akdoğan, Ali Memiş, Buket Er, Dilber Soydan Arı, Ercan Bulduk, Ercan Erdoğan, Erdem Amiş, Fatih Öceş, Fethi Yakan, Filiz Gören, Nihat Erim Mert, Nilgün Yaman, Nurettin Eser, Ömer Eroğlu, Ömer Yalvaç, Salih Azbay, Serdar Barkın, Serdar Hanedaroğlu, Şaban Çelen, Şerife Çiftçi, Ufuk Soydan ve Yunus Özekçi. Yeni yönetimde 12 yeni ismin yer aldığı göze çarparken , Öge yönetiminde de görev almış olan isimlerden; Adem Koç, Ali Memiş, Dilber Soydan Arı, Ercan Erdoğan, Fatih Öceş, Filiz Gören, Nihat Erim Mert, Salih Azbay, Serdar Barkın, Serdar Hanedaroğlu, Ufuk Soydan ve Yunus Özekçi de yeni yönetimde yer tecrübeli isimler oldu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.