AKP ziyaretlerine devam ediyor

AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı tanışma ziyaretleri kapsamında PTT Çerkezköy Şubesi ile İŞKUR Çerkezköy Şubesini ziyaret etti

AKP ziyaretlerine devam ediyor
04 Mart 2015 Çarşamba 18:50

 İLK DURAK PTT OLDU

AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tanışma ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Partililer ziyaretler kapsamında ilk olarak PTT Çerkezköy Şubesini ziyaret etti. Burada Şube Müdürü Sezai Zorba ile görüşen AKP İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “ Bugün hem ziyaret hem de hayırlı olsun dileklerinde bulunmak için geldik. Kurumunuz ile ilgili sıkıntılar hakkında görüş alışverişinde bulunmak istedik. Çerkezköy diğer ilçelere göre göç alan bir ilçedir” açıklamasında bulundu.

YER TALEBİ İÇİN TEKLİF GÖNDERDİK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek partililere teşekkür eden PTT Çerkezköy Şube Müdürü Sezai Zorba, “Şubelerimizde gerçekten büyük bir sıkıntı var. En büyük sıkıntımız ise Kapaklı’nın bize bağlı olmasıdır. Kapaklı’yı Çerkezköy’den ayırır isek büyük bir sorun ortadan kalkmış olacak. Kapaklı’da ki yer talebi içinde teklif gönderildi. Teklifin kabul edilmesinin ardından merkez oluşturulacaktır” diye konuştu.

PERSONEL SIKINTISININ SONA ERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ

Sıkıntılar arasında personel eksikliğinin olduğunu da sözlerine ekleyen Zorba, “İnsan kaynaklı sorunlar bulunuyor. Çerkezköy ve Kapaklı’da 250 bin nüfusa az bir personel ile elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Şubelerde birer personelimiz bulunmaktadır. Haziran ayındaki seçimlerin ardından ise bu personel sıkıntısının sona ereceğini düşünüyoruz” dedi.

HER SIKINTI DA YANINIZDA OLMAYA HAZIRIZ

PTT’nin Türkiye genelinde kurumsal kimliğe kavuştuğunu kaydeden Abdullah Öğe, “PTT son zamanlarda hizmet yelpazesini genişletti. Bununla birlikte personel ve alt yapıda genişliyor. AKP olarak her zaman her sıkıntınızda yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

FIRSAT BULDUKÇA KURUM ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Çerkezköy Şubesi’nden ayrılan partililer ardından İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürü Adem Pusaoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette görevine yeni başlayan Adem Pusaoğlu’na başarılar dileyen AKP İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Vatandaşlarımızın iş ihtiyacını karşılayan İşkur’un her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Fırsat buldukça kurum ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Kurumların sorunları ile alakalı birim başkanlarımız yardımcı olmaya çalışıyorlar” diye konuştu.

KURUMLAR ARACILIĞIYLA DA İŞSİZLERE İŞ BULMAYA ÇALIŞIYORUZ

Çerkezköy’e yabancı olmadığını ifade eden İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürü Adem Pusaoğlu ise şunları söyledi; “Üniversite’ye kadar Kapaklı’da yaşadım. Yarı Trakyalı olduğumuzu söylemek istiyorum. Buna paralel olarak nüfusun yoğun olduğu bir ilçe olduğunu da biliyorum. İŞKUR istihdam kurumudur. Kişilere, işsizlere iş bulmak, kurslar ve program açma amacı vardır. Kurumlar aracı ile de işsizlerimize iş bulmaya çalışıyoruz”

İŞ BULMAK İÇİN PARTİLERE YADA DİĞER KURUMLARA GİDİLMESİNE GEREK YOK

Kurumda danışman sayılarının 21’den 11’e indirildiğini sözlerine ekleyen Pusaoğlu, “Kurumumuzda her işverenin ve işçinin danışmanı bulunuyor. Personel sıkıntısı olduğu zamanda Tekirdağ’da merkezden destek alıyoruz. Buna paralel olarak da İŞKUR Çerkezköy Şubesi’nin personel sıkıntısı da bulunuyor. Vatandaşlarımızın iş bulmak için partilere yada diğer kurumlara gitmesine gerek yok. İŞKUR Çerkezköy Şubesine geldiği zaman danışmalarımız kaydını alıp iş bulmak için ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar” dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.