AKP’de ‘Aday yolda değişti’ iddiası ​

13 Ocak Pazar günü yapılacak törenle açıklanacağı duyurulan AKP Tekirdağ İlçe Belediye Başkan adaylarının son dakika ertelenmesi ile ilgili çok önemli bir iddia ortaya atıldı 13 Ocak Pazar günü Tekirdağ Süleymanpaşa’da AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik’in katılımıyla gerçekleşecek olan törende açıklanacağı duyurulan AKP Tekirdağ İlçe Belediye Başkan adaylarının, son dakika yaşanan bir gelişmeyle iptal edildiği duyuruldu. Aday açıklama töreninin neden iptal edildiği ile ilgili bir açıklama yapılmazken, www.urfahaber.com isimli haber portalı, Tekirdağ ile birlikte toplam beş ilde iptal edilen aday açıklama törenleri ile ilgili çok önemli bir iddiayı gündeme getirdi.

AKP’de ‘Aday yolda değişti’ iddiası ​
16 Ocak 2019 Çarşamba 20:17

MADDİ ÇIKAR TEMİN ETTİKLERİ İDDİA EDİLİYOR
www.urfahaber.com’un Ankara kulislerine dayandırarak yayınladığı haberde, oldukça çarpıcı iddialar yer alıyor. Habere göre, Cumhurbaşkanlığı’na bağlı özel bir birim tarafından, Külliye’de onaylanan ve açıklanmak üzere özel kurye ve özel zarf içinde Genel Merkeze gönderilen aday listelerine, aralarında, bazı bakan, milletvekilleri ve üst düzey parti yöneticilerinin maddi çıkar temini ve desteklediği isimleri aday göstermek için müdahale ederek bazı aday isimlerin değiştirdikleri iddia ediliyor.

5 İLDE LİSTELERE MÜDAHALE İDDİASI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu yüzden Tekirdağ dahil olmak üzere, listelere müdahale edildiği tespit edilen Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Batman illerinde de aday tanıtım programlarını iptal ettirdiği belirtiliyor.

ANKETLERE MÜDAHALE EDİLDİ
Ayrıca haberde, daha önce de büyükşehir belediye başkan adaylarını belirlemek için yapılan anketlere müdahale edilerek, genel merkezde gerçek verilerin değiştirildiği iddia edildi.

Kaynak: https://www.urfahaber.com/urfa-listeleri-degistirildi-mi/3004/
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.