AKP’de ilk gün bayramlaştı

AKP Çerkezköy İlçe Yönetimi, Ramazan Bayramının ilk günü İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. İlçe Teşkilatı'nda buluşan partililer birbirileriyle bayramlaşırken, İlçe Başkanı Reşat Bahar, Tüm İslam aleminin ve Çerkezköylülerin Ramazan Bayramını en içten dileklerle kutlayarak, Ramazan Bayramı'nın dünyada barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

AKP’de ilk gün bayramlaştı
31 Temmuz 2014 Perşembe 08:02

İLÇE TEŞKİLATINDA BİR ARAYA GELDİLER
 
AKP Çerkezköy İlçe Yönetimi Ramazan Bayramı dolayısıyla İlçe Teşkilatı'nda bayramlaşma programı düzenlendi.  AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramını İlçe Teşkilatı'nda düzenlediği programla kutlarken, bayramlaşma törenine AKP’li Meclis Üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen AK Partililer Filistin’de yaşanan olaylardan dolayı buruk olduklarını ifade ettiler. AKP İlçe Başkanı Reşat Bahar yaptığı açıklamada , “Tüm İslam aleminin ve Çerkezköylülerin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum ve bu bayramın dünyada barış ve birliğin getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.