AKP’den hastalara bayram ziyareti

AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Belediye Meclisi Üyesi Şükrü Dumanlar ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Yiğit, Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hasta, hasta yakınları ile hastane personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

AKP’den hastalara bayram ziyareti
01 Ağustos 2014 Cuma 07:38

SAĞLIK HEPİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
 
AKP Çerkezköy İle Teşkilatı Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü Çerkezköy Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Düzenlenen ziyarete AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar’ın yanı sıra , İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Belediye Meclisi Üyesi Şükrü Dumanlar ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Yiğit ile partililer katıldı. Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde hasta bayramlaşması sırasında hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Reşat Bahar, “Hepimiz için sağlık çok önemli bir unsurdur. Bu yüzden herkes gibi bizler de sağlığımıza dikkat ederek hayatımıza ona yöne devam etmeliyiz” dedi.
 
HASTA VE HASTA YAKINLARI İLE BAYRAMLAŞTILAR
 
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve partililer Çerkezköy Devlet Hastanesi’ndeki bayramlaşma sırasında önce Acil Servis’te görev yapan doktor ve hastane personelinin bayramını kutlarken, daha sonra Acil Servis’te yatan hastalar, refakatçileri ve diğer katlarda yatan hastalarla bayramlaşarak acil şifalar dilediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.