AKP’den Yırtar’a hoş geldin ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Teşkilatı Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Kadir Yırtar’a hoş geldin ziyaretinde bulundu

AKP’den Yırtar’a hoş geldin ziyareti
19 Temmuz 2011 Salı 00:00

AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı geçtiğimiz hafta Tekirdağ İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü görevinden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kadir Yırtar’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Alaeddin Demirbağ, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AKP İlçe eski Başkanı Sait Yazı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Galip Güngör, Nami Kalan ve Rahmi Lüle yer aldı. Ziyarette konuşan İlçe eski Başkanı Sait Yazı, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Cemal Dalman’ın Çerkezköy için gerçekleştirdiği hizmetlere vurgu yaparak, “Umarım siz de Cemal Dalman’ın bıraktığı yoldan devam edersiniz” dedi.
TELEFON DOLANDIRICILIĞINA DİKKAT EDİN
Çerkezköy’e atanmanın kendisi için sürpriz olduğunu ifade eden Yırtar, atanmasıyla birlikte sorumluluğunun arttığına dikkat çekti ve “Huzur ve güvenliği sağlamak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. Çerkezköy’ün en büyük sorunlarından birinin göç olduğuna dikkat çeken Sait Yazı, bu sebeple istenmeyen bazı olayların gerçekleştiğini dile getirirken, Müdür Yırtar, her türlü önlemi aldıklarını belirttikten sonra özelikle telefon dolandırıcılığında sıkıntı olduğunun altını çizerek, “Polis hiçbir zaman para istemez” dedi.  Yırtar ayrıca personel eksiklikleri olduğunu ifade etti ve bunun da mezuniyetlerden sonra giderileceğini dile getirdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.