AKP’li bayanlar da olayı kınadı

Mersin’de vahşice katledilen Özgecan Aslan Türkiye’yi ayağa kaldırırken, AKP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları da bu olaya tepkisiz kalmadı. Sosyal Medya başlatılan ‘Özge için Siyah giyin’ kampanyasına katılan AKP Kadın kolları, yaşanılan olayı kınadıklarını ve kadınlara yapılan bu tür olaylara en ağır cezanın verilmesini istediklerini ifade ettiler

AKP’li bayanlar da olayı kınadı
18 Şubat 2015 Çarşamba 18:56

 AKP’Lİ KADINLAR DA SESSİZ KALMADI

AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Özgecan Aslan için karalara büründü. Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın vahşice katledilmesinin ardından Çerkezköy’de ayaklandı. Sosyal Medya’da başlatılan Özgecan için siyah giyin kampanyası düzenlenirken, AKP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanlığı da bu duruma sessiz kalmadı.

EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUZ

AKP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri önceki gün başlatılan kampanya ile beraber Özgecan için Siyah giyinip, yaşanan vahşi olaya tepkilerini gösterdiler. AKP Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay yaptığı açıklamada, “Yaşanan bu olaya karşı tepkisiz kalmadık. Kadınlara yapılan her türlü şiddete karşıyken yaşanan bu vahşice olayın faillerinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz” dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cerkezkoylu - 9 yıl önce
hiç te kınıyoruz pozu olmamis hepsi gulumsuyor baksaniza
Avatar
cavon - 9 yıl önce
yüzde tebessüm ile kınama ,hiç gerçekçi değil.
Avatar
kınama - 9 yıl önce
ne güzel kınamışınız hiç gerçekçi değil ayıp ya biraz saygınız olsun ölene yokta bari sesini duyurmak isteyenlere