AKP’li gencin ‘tutarsız’ sağlık anlayışı

AKP Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Eray Güner, geçtiğimiz gün paylaştığı bir videoda, Kapaklı’da bulunan yeşil bir alanda ateş yakarak, sivrisinekleri uzaklaştırdığını savundu. Yol kenarında bulunan yeşillikte ateşini yakıp arkadaşıyla sohbet eden Güner’in bu davranışı “Belediye’yi sivrisinek üzerinden eleştirmek için yeşil alanların tahrip edilmesi ve etrafa zararlı duman yayılması gerekmiyor. Duman ve çevre kirliliği mi daha zararlı yoksa sivrisinekler mi?” yorumlarına neden oldu.

AKP’li gencin ‘tutarsız’ sağlık anlayışı
08 Ağustos 2018 Çarşamba 15:02

YEŞİL ALANI TAHRİP EDİP HAVAYI KİRLETTİ
AKP Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Eray Güner, geçtiğimiz gün paylaşmış olduğu bir videoyla, Kapaklı’da sivrisineklerin çoğaldığını ve Belediye’nin ilaçlama yapmadığını savundu. Kendilerince bir yöntem öğrendiklerini, bu yöntemin de ‘sivrisinekler dumana gelmez’ olduğunu kaydeden Güner, yeşillik bir alanda ateş yakarak hem yeşil alan tahribine hem de havaya zararlı gaz salınmasına neden oldu.

BAŞKAN MANDALI İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINI PAYLAŞTI
İşin diğer bir boyutu da şu şekildeydi: Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, dün akşamüstü paylaştığı bir gönderiyle, sivrisineklere karşı ilçe genelinde ilaçlama yapıldığını gösterdi.



VİDEOYU ÇEKTİKLERİNDE İLAÇLAMA YAPILIYORDU

AKP Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Eray Güner, Başkan Mandalı’nın “Son günlerde aşırı artan sivrisineklere karşı Sağlık İşleri Müdürlüğümüze gerekli ilaçlama çalışmalarını sıklaştırma talimatlarını verdim. Gün batmadan çalışmalara başlayan ekiplerimiz Karaağaç ve Kapaklımızın tüm mahallelerinde yoğun bir şekilde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz çalışmalarına gece boyunca devam edecek.” Açıklamasıyla yapmış olduğu paylaşımın 2 saat sonrasında ‘Kapaklı’da ilaçlama yapılmadığı’na dair bir video paylaştı.



ÇALIŞMALARDAN BİHABER YA DA ALGI YARATMAYA ÇALIŞIYOR

Yani Güner videoyu çekmeden 2 saat önce Kapaklı’da ilaçlama yapılıyordu. Güner’in Kapaklı’da ilaçlama yapılırken; Kapaklı’da ilaçlama yapılmadığını söylediği video “AKP Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı ya ilçede yapılan çalışmalardan habersiz ya da yapılan çalışmaları yapılmıyor gibi göstererek algı yaratmaya çalışıyor” yorumlarına neden oldu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.