AKP’li gençler Gazileri ziyaret etti

AKP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret ederek Gaziler Günü’nü kutladı. Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizleri unutmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan birkaç yıl önce çocuklar bizleri gördüğünde ‘Yakanızdaki madalyalar nedir’ diye soruyorlardı. Bizlerle dalga geçenlerde oluyordu. Ancak zamanla gaziler üzerindeki bilinç değişti” dedi.

AKP’li gençler Gazileri ziyaret etti
23 Eylül 2014 Salı 08:17

ONLARIN VARLIĞI BİZLERE GÜÇ VERİYOR
AKP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral ile İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret etti. 19 Eylül Gaziler gününü kutlayarak sözlerine başlayan AKP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral, “Gazilerimiz, ülkemizi canı pahasına savundular. Bizler de onlara layık olabilme adına çalışma yürütüyoruz. Onların varlığı bizlere güç veriyor” açıklamasında bulundu.

TEKİRDAĞ’DAN ÖNCE ELİMİZİ ÇABUK TUTMAMIZ GEREKİYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, AKP’li gençlere teşekkür ederek, “Çerkezköy’e kazandırmayı planladığımız Gaziler Müzesi projemiz var. Konya’da bulunan müzenin bir benzerini Çerkezköy’e kazandırılması için tüm siyasilerin destek vermesi gerekiyor. Tekirdağ merkezde kurulan dernek şubemizin de böyle bir düşüncesi var. Bunun için elimizi çabuk tutmamız gerekiyor” dedi.

HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ
AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral, projeye katkı için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, “Bu proje aynı zamanda hem görsel hem de eğitici özelliğiyle gelecek nesillere vatan ve bayrak sevgisi aşılayacak” diye konuştu.

EĞİTİMLER DÜZENLEYECEĞİZ
Gazilik üzerinde bilinç oluşturma anlamında eğitimler düzenleneceğini sözlerine ekleyen Yarlıgan, “Bundan birkaç yıl önce çocuklar bizleri gördüğünde ‘yakanızdaki madalyalar nedir’ diye soruyorlardı. Bizlerle dalga geçenlerde oluyordu. Ancak zamanla gaziler üzerindeki bilinç değişti. Bu bilinci daha da geliştirme adına gelecek nesillere eğitim vermeliyiz” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Can AVCILAR

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.