AKP’li gençler yemekte bir araya geldi

AKP Tekirdağ İl Gençlik Kolları düzenlenen Milletvekili aday tanıtım yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe yedi ilçenin AKP Gençlik Kolları üyeleri de katıldı.

AKP’li gençler yemekte bir araya geldi
26 Şubat 2015 Perşembe 18:53

 DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

Beyazköy Özcanlar Köftecisin’de düzenlenen yemeğe İl Gençlik Kolları başta olmak üzere, Süleymanpaşa Gençlik Kolları-Çorlu Gençlik Kolları- Malkara Gençlik Kolları-Şarköy Gençlik Kolları-Muratlı Gençlik Kolları-Hayrabolu Gençlik Kolları-Çerkezköy Gençlik Kolları Katıldı. Oldukça yoğun katılımın sağlandığı yemekte açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Cem Karaca, “Burada böyle güzel bir kalabalığı görmek gerçekten gurur verici bir durum. Uzun yıllardır gözlemlediğimiz toplantılarda veya başka organizasyonlar da Gençlik Kolları olarak bu denli kalabalık göremedik” ifadelerini kullandı.

TÜM ADAYLARIMIZIN DESTEKÇİSİYİZ

Hep birlikte bir güç içinde çalışıp Tekirdağ’da AKP’yi ve Gençlik Kollarını daha da güçlendirmek istiyoruz diyerek konuşmasını sürdüren Karaca, “Şu an görüyorum ki bunu başarmaya başlamışız umarım bu tabloyu uzun yıllarda bu şekilde göreceğiz. Ben aday olan sayın Metin Akgün beyefendiye de bu önemli adaylık sürecinde başarılar diliyorum. Bizler Gençlik Kolları olarak tüm adaylarımızın destekçisiyiz” diye konuştu.

KİME KISMET OLURSA O ARKADAŞLARIMIZI DESTEKLEYECEĞİZ

Milletvekili aday adayı Metin Akgün ise yaptığı konuşmada, “yoksulluk içinden gelip zamanla tırnaklarımla kazıyarak buralara geldim. Allahıma şükürler olsun ki şuan yanımda 102 çalışanım var ve hepside sigortalı.Bu kadar çok kişiye iş imkanı sağlamak çok güzel bir duygu. Umuyorum ki aday gösterilirsem halkın içinden biri olarak toplumun sorunlarına daha yakından bakarak çözüm arayacağım. 33 tane aday arkadaşım var hepside birbirinden değerli insanlar, bu yolda ve süreçte adaylık hangimize nasip olursa en iyi şekilde çalışacağımıza canı gönülden inanıyorum. Buraya geldiğiniz ve beni dinlediğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

TÜM ADAY ADAYLARINA BAŞARILAR DİLEDİ 

Yemeğin ardından Süleymanpaşa AKP İlçe Başkanı Ahmet Torlak’ın davetiyle kendi işlettiği kafeye geçen gençlik kolları üyeleri, burada da bir diğer aday adayı olan Av. Emrah Tuncan’ın konuşmasını dinlediler. Tunca yaptığı konuşmada, “Burada sizin gibi genç ve çalışkan kardeşlerimizi görmek ne kadar güzel. Hepimizin aynı çatı altında toplanarak tek bir dava amacında olduğumuzu  bilmek mutluluk verici. Bende sizlerin yaşındayken partinin çeşitli kademelerinde görev aldım. Yeri geldi bayrak astım yeri geldi seçim zamanı el broşürü dağıttım. Bunlardan da hiçbir zaman gocunmadım. Yıllar geçti bu kademelerden sonra bana Merkez İlçe Başkanlığı uygun görüldü ve bu göreve getirildim. Allahım nasip kısmet ederse aday olmak istiyorum. İnşallah bu yolda tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve hepinize de ayrıca teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.