AKP’liler bayramlaştı

Kurban Bayramı nedeni ile Bayramın birinci günü Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nda bir bayramlaşma programı düzenlendi

AKP’liler bayramlaştı
28 Eylül 2015 Pazartesi 15:54

PROGRAMA ADNAN ŞAHİN DE KATILDI

Ev sahipliğini AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin yaptığı bayramlaşma programına AKP Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, 26. Dönem AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, AKP Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine İstek, AKP Çerkezköy eski İlçe Başkanı Sait Yazı, Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, AKP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

“HOŞ GELDİNİZ, SEFALAR GETİRDİNİZ”

Parti içi bayramlaşma programında konuşan AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Kurban, Allah’a yakınlaşma anlamına geliyor. Kurban kesmeye gücü olan vatandaşlarımızın kurbanlarını Allah kabul etsin inşallah. Milletvekillerimiz buradalar. Katılım gösterdikleri için onlara da teşekkür ediyorum. Bayramdan sonra onlarla sıkı bir çalışma temposuna gireceğiz. Hepinize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum.” ifadelerini kullandı.

“HERKESİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN”

26. Dönem AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, konuşmalarına besmele çekerek başlayarak, “Besmele hayırlıdır. Besmelesiz başlayan işten kimseye hayır gelmez. Bizler her işimize besmeleyle başlarız. Öncelikle görevi başındaki asker ve polislerimize hayırlı görev ve nöbetler diliyorum. Son süreçte bu topraklar için toprağa düşmüş Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Allah milletimizin ağız tadını bozmasın. Herkesin bayramı mübarek olsun. İnşallah kesilen kurbanları Allah kabul eder.” diye konuştu.

“1 KASIM’DA HAK ETTİĞİMİZ HUZURA KAVUŞACAĞIZ”

Katılım gösteren partililerin bayramlarını kutlayan AKP Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, “Birlik ve beraberliğimizin devam etmesini diliyorum. 1 Kasım’da hak ettiğimiz huzura kavuşacağız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kesilen kurbanları Allah kabul etsin. Kurban Bayramı’nın amacı birlik, beraberlik, dostluk ve muhabbettir.” dedi.

AKP’Lİ ADAYLAR KAMPA ALINACAK

1 Kasım’da gerçekleşecek olan erken seçime kadar yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren AKP Çerkezköy ilçe Başkanı Abdullah Öğe, “Milletvekili adaylarımız önümüzdeki hafta Kocaeli’de kampa alınacak ve toplantı yapacaklar. Şu an Genel Merkezimizce açıklanan net bir çalışma programı yok ama seçim çalışmalarımız kapsamında daha çok ev ziyaretlerine ağırlık vereceğiz. Çevre ve gürültü kirliliği oluşturacak durumlar olmayacak. Parti Binamız dışında barak çalışması yapmayacağız.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.