AKP’lilerden Kızılay ve THK’ye ret

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Mart ayı Meclis toplantıları tamamlandı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda yapılan Mart ayı Meclis toplantısının ikinci oturumunda Türk Hava Kurumu ve Türkiye Kızılay Derneği Çerkezköy Şubelerinin kira süresinin uzatılması talebi, AKP’li Meclis Üyelerinin ret oyuna karşın oy çokluğuyla kabul edildi.

AKP’lilerden Kızılay ve THK’ye ret
07 Mart 2018 Çarşamba 19:23

7 ADET HİSSE SATILACAK
Mart ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Çerkezköy Belediyesi sınırları içerisinde muhtelif parsellerde yer alan 7 adet Belediye hissesinin satışının görüşülmesi ile başladı. Konu ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun görüşünün okunmasının ardından 7 adet hisse satışı oy birliği ile kabul edildikten sonra Bilgi İşlem Müdürlüğü’nün Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği’nin tanzim edilmesi görüşülerek, Plan ve Bütçe Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
VELİKÖY DÜĞÜN SALONU ÜCRETİ BELİRLENDİ
Gündemin 3. maddesinde yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Veliköy Düğün Salonu’nun ücret tarifesinin belirlenmesi hakkında Tarife Komisyonu’nu raporu okunduktan sonra Nisan ayında hizmete girecek olan Veliköy Düğün Salonu’nun ücretinin Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri için 750 TL; Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise 1500 TL olması Belediye Meclisi tarafından oy çokluğu ile kabul edildi.
THK VE KIZILAY’IN KİRA SÜRELERİ UZATILDI
Daha sonra Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’nin kira süresinin uzatılması talebi ile Türkiye Kızılay Derneği Çerkezköy Şubesi’nin kira süresinin uzatılması talebi görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonu’nu raporları doğrultusunda iki kurumun da kirası aylık 105 TL olmak üzere 1 yıl süreliğine AKP’li Meclis Üyelerinin ret oyuna karşın oy çokluğu ile uzatıldı.
DİĞER GÜNDEM MADDELERİ KARARA BAĞLANDI
Gündemin 6. maddesinde yer alan Plan ve Proje Müdürlüğü’nün 23.02.2018 tarih 35 Sayılı plan notu ilavesi hakkındaki yazısı İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edilirken,  Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Belediye’ye ait 3 adet taşınmazın satışı hakkındaki yazısı Plan ve Bütçe Komisyonu görüşü doğrultusunda oy çokluğu ile kabul edildi.
PAZAR YERLERİ YÖNETMELİĞİ’NDE DEĞİŞİKLİK YAPILACAK
Zabıta Müdürlüğü’nün Çerkezköy Belediyesi Pazar Yerleri Yönetmeliği’nde değişiklik yapılması hakkındaki yazısı Plan ve Bütçe Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edilirken, Meclis Üyelerinin yurtdışı seminerine katılması hakkındaki önergelerinin ise Haziran ayında toplanacak olan Meclis’te görüşülmesine karar verildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.